Dėmesio – yra ir ne tokių akivaizdžių neištikimybės ženklų, bylojančių, kad partneris slapčia užmezgė romaną. Deja, labai dažnai žmonės tokių ženklų nepastebi.

Sekso eksperte save vadinanti Tracey Cox teigia, kad penki subtilūs ženklai gali būti pranašai, kad partneris jums neištikimas. Pavyzdžiui, netikėti aistros pliūpsniai miegamajame turėtų ne džiuginti, o skatinti pasiaiškinti, kas už to slypi.

Leidiniui „Mail Online“ T. Cox papasakojo, kokie ženklai kelia įtarimą. Jeigu turite įtarimų, kad partneris/ -ė jums neištikimas/ -a, sukluskite ir atidžiai perskaitykite sekso ekspertės pastebėjimus.

1. Jūsų seksualiniame gyvenime staiga padaugėjo aistros

Jei savo seksualiniam gyvenimui neturite priekaištų, tikriausiai manysite, kad santykiai su partneriu – nuostabūs, tiesa?

O T. Cox sako, kad anaiptol – tai gali būti ženklas, kad situacija prasta. Ji aiškina: teorija, kad seksualinė energija ribota ir, jei užsiimate seksu su meilužiais, namuose sekso nebenorėsite, nėra teisinga. Pasak sekso ekspertės, dalį žmonių slaptas seksas tik dar labiau jaudina, todėl ir namuose jie būna aistringesni.

Ji teigė: „Kai kam patinka iš vienos lovos keliauti tiesiai į kitą. Tai juos tik įaistrina.“

Kitas galimas ženklas – partneris atrodo labiau savimi pasitikintis ir lovoje nori išbandyti naujų dalykų, ko anksčiau nebuvo.

2. Partneris staiga tapo labiau dėmesingas arba pasidarė kritiškesnis.

Jeigu partneris staiga tapo dėmesingesnis arba priešingai – kritikuoja kur kas dažniau, tai irgi signalizuoja, kad kažkas negerai.

Asociatyvi nuotr.

T. Cox aiškina: „Anksčiau dėl ko nors ginčydavotės, o dabar tie ginčai liovėsi, jums leidžia likti teisiems paprasčiausiai todėl, kad jis/ ji nebeinvestuoja į šiuos santykius. Arba žmogus staiga pasidaro be galo kritiškas, pastebi kiekvieną jūsų klaidelę, kiekvieną trūkumą mato tarsi per padidinamąjį stiklą. Taip elgdamasis jis/ ji pateisina savo slaptą romaną. „Suprantama, kad užmezgiau romaną, juk esu susituokęs/ -usi su tokiu žmogumi!“

3. Jus ėmė kaltinti neištikimybe

Sukta taktika, kurią pasitelkia daugelis neištikimautojų. Jeigu partneris staiga ėmė kaltinti jus neištikimybe, labai tikėtina, kad pats turi slaptą romaną.

Santykių ekspertė aiškino: „Jie nori parodyti, kad smerkia neištikimybę ir kad jiems svarbu, kaip elgiatės. Geniali taktika – patys kaltina ir patys yra neištikimi.“

4. Jis/ ji vengia akių kontakto

T. Cox pabrėžė – jeigu staiga pastebėjote, kad partneris ėmė vengti akių kontakto, sunerimkite – tikėtina, kad jus apgaudinėja.

Ekspertė rašė: „Tik užkietėjęs melagis ir kietaširdis žmogus geba žiūrėti į akis juos mylinčiam žmogui ir šaltakraujiškai meluoti. Tyrimai rodo – jei partneris žiūri jums į akis ir tuo pat metu švelniai liečia, tai – indikatorius, kad jis yra sąžiningas ir jums ištikimas. Išimtis? Patologiškai į neištikimybę linkę žmonės. Jei žmogus nuolat būna neištikimas ir niekada neįkliūva, jam gali atrodyti, kad tai nieko blogo.“

5. Pasikeitė jo/ jos pomėgiai

Ir paskutinis ženklas, į kurį daugelis tikriausiai neatkreiptų dėmesio, – pasikeitę partnerio pomėgiai irgi gali rodyti, kad to priežastis – neištikimybė.

T. Cox pabrėžė – jei anksčiau partneriui patikdavo romantinės komedijos, o dabar staiga ėmė žiūrėti rimtus dokumentinius filmus, jei mėgo dešimto dešimtmečio popmuziką, o dabar klausosi indie stiliaus muzikos, kažkas už to slypi: „Naujas žmogus daro įtaką jo pomėgiams ir interesams.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją