Skaitytoja klausia: „Pastebėjau, kad mano draugas Instagrame pradėjo komentuoti kitų merginų nuotraukas su širdelėmis, bučinukais. Ar tai galima traktuoti kaip neištikimybę?“

„Tai jau tokios subtilios virtualios neištikimybės pradžia. Jei vaikinas siunčia bučinukus kitoms merginoms, švelniai tariant, yra įtartina. Jis rodo dėmesį ir tikisi jo atgal. Kai gauni dėmesio, išsiskiria, vadinamieji, laimės hormonai, todėl normalu, kad to ir toliau sieki. Bet jei medžioji ir bandai savo ego pakelti, rodydamas kitoms merginoms dėmesį, kai jau turi merginą, tai nėra geras ženklas. Tai rodo, kad toks vaikinas gal nėra rimtas. Reikėtų sėsti ir kalbėti, kodėl jis taip daro, ar jis taip darydavo ir anksčiau, kuo tai baigdavosi. Jei vyras nori su tuo dirbti, reikėtų nukreipti jį pas specialistą, kuris išsiaiškintų, kodėl pradėjęs santykį su viena moterimi, jis turi kurti dar santykį su daugybe kitų moterų, kad jaustųsi gerai“, – sakė pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)