Padirbėkite su saviverte

Daugelis moterų, įžengusios į penktą dešimtį, patiria kompleksų dėl kūno pokyčių – raukšlių, padidėjusio svorio ar pan. O kai nustojame sau patikti, patiriame mažiau malonumo miegamajame.

„Mes pernelyg kritiškai save vertiname. Mums visą gyvenimą plovė smegenis, kad taip ar kitaip atrodytume. Tačiau mano patirtis rodo – vyrams patinka pasitikėjimas savimi ir kada yra ką apkabinti“, – teigia M. Mathews savo straipsnyje „The Telegraph“ ir pabrėžia – svarbu ne išvaizda, o tai, kaip jaučiatės.

Ekspertės teigimu, kai atgauname pasitikėjimą savimi ir žiūrime į veidrodį su nuoširdžia meile, sustiprėja libido, ir seksas su partneriu tampa ryškesnis, jausmingesnis.

Naudokite lubrikantus

Su amžiumi mažėja estrogeno, todėl mažėja ir natūralios sekrecijos, ir lytinis aktas gali būti skausmingas. Ekspertė pataria įsigyti lubrikantų ir gausiai jų naudoti sekso metu. Pasak jos, lubrikantai padės jaustis užtikrinčiau ir komfortiškiau.

Masturbuokitės

„Mane stebina tai, kiek mažai moterų masturbuojasi. O jei tai daro, gėdijasi, – teigia ekspertė. – Masturbuotis – sveika. Tai naudinga ir visiškai natūralu. Raginu jus pabandyti.“

Specialistė tikina – net brandžiame amžiuje, kai, atrodo, puikiai pažįstame savo kūną, masturbuojantis galimi netikėti pojūčiai ir atradimai.

Išbandykite sekso žaislus

Tiek su partneriu, tiek esant vienai, sekso žaislai gali tapti patraukliu užsiėmimu, padėsiančiu ne vien patirti malonumą, bet ir ištyrinėti savo kūną. Galbūt atrasite naujų erogeninių zonų ar technikų. Pati ekspertė teigia naudojanti seksi žaislus mažiausiai tris kartus per savaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)