Tiesa, garsi indų kilmės amerikietė klinikinė psichologė, parašiusi nemažai knygų psichologine tematika, šiai dalies psichologų išsakytai minčiai nepritartų – ji turi savitą požiūrį neištikimybę, savą į neištikimybę linkusių vyrų kategorijų sistemą, kurią sudarė remdamasi ilgamete darbo su klientais patirtimi, o vieno tipo vyrus vertina be krislelio pasigailėjimo – jos teigimu, jie visada bus neištikimi.

Daktarė Ramani Durvasula ilgus metus dėstė psichologiją Kalifornijos valstybiniame universitete, yra klientus konsultuojanti klinikinė psichologė, parašiusi nemažai knygų, kuriose analizuoja įvairius poros santykių aspektus ir pataria, kaip atsitiesti po toksiškų santykių; ypatingą vietą jos darbo sferoje užima santykių su narcisistinėmis asmenybėmis analizavimas.

Šią klinikinę psichologę pokalbiui, kuris buvo skirtas vyrų neištikimybės temai, į savo tinklalaidę pakvietė Lisa Bilyeu.

Neištikimybė ir nerimą keliantys ženklai

Savaime suprantama, kyla klausimų – kaip pastebėti pavojaus ženklus, kad netektų nemaloniai nustebti ir kad nebūtumėte išduotos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją