Apie savo istoriją vaikinas papasakojo „Daily Star“.

Jau po santykių įregistravimo, kai nusprendė kartu praleisti medaus mėnesį, miegamajame jaunoji žmona pareiškė, kad nemėgsta sekso ir neketina juo užsiimti su naujuoju vyru.

Dabar vyras nežino, ką daryti, nes bet koks kūniškas kontaktas sukelia žmonos pasibjaurėjimą ir ji jį iškart atstumia.

Žmona pareikalavo atskiros lovos kambaryje

„Ji primygtinai reikalavo, kad viešbučio administratorius pakeistų mūsų dvivietį kambarį į kambarį su dviem viengulėmis lovomis, o paskui pridūrė, kad namuose jai reikėtų atskiro miegamojo“, – skundėsi jaunavedys.

Dabar pora jau grįžo iš atostogų, tačiau jų santuoka vis dar nėra intymi.

Tai reiškia, kad lytinių santykių tarp jų dar nebuvo.

Iš vyro šaipomasi darbe, nes jis nesusiturėjo nepasipasakojęs apie tai kolegoms. O jo seserys spaudžia negalėdamos sulaukti, kada galės prižiūrėti savo sūnėnus.

„Man depresija, esu labai sutrikęs. Kodėl ji neprisiminė savo priešiškumo aistrai prieš mums pasakant „taip“?“ – skundėsi vyras.

Jis pasakojo, kad su būsima žmona susipažino internetu praėjusiais metais, o jų santykiai plėtojosi per atstumą.

„Paprašiau jos tekėti už manęs dar prieš mums susitinkant gyvai, nes ji buvo tokia miela ir maloni, kad tai atrodė natūralu.

Ji organizavo mūsų vestuves nuotoliniu būdu ir skyrė daug dėmesio kiekvienai smulkmenai. Pirmą kartą laikiau ją ant rankų tiesiogine to žodžio prasme likus vos mėnesiui iki ceremonijos“, – pasakojo jis.

Visą laiką ji primygtinai reikalavo „jokio sekso iki santuokos“.

Tačiau, kaip paaiškėjo, ir po santuokos taip pat....

„Kiekvieną kartą, kai pasilenkiu jos paliesti, ji atsitraukia.

Kiekvieną kartą, kai jai reikia nusirengti, ji nueina į vonios kambarį ir išeina su tokiais naktiniais marškiniais, kokius dėvėjo mano senelė“, – pridūrė nusivylęs vyras.