Niekas nenustatė amžiaus, kurio sulaukus reikia prarasti nekaltybę. Aišku, tai turi būti amžius, kai žmogus gali duoti sutikimą lytiškai santykiauti, be to, jaučiasi tam pasirengęs. Prisiminimai apie pirmą kartą ir vėliau patirtą intymumą turėtų jaudinti, būti malonūs. Deja, žmonėms su negalia pasimatymai ir įprastas seksualinis gyvenimas dažniausiai būna nelengvai prieinami, rašo „The Mirror“.

Štai viena moteris ryžosi papasakoti, kaip pati prarado nekaltybę būdama 43-ejų. Ji mano, kad jos istorija galėtų įkvėpti panašaus likimo asmenis, padrąsinti juos pasielgti panašiai ir be jokių būgštavimų patirti kuo daugiau žmogui skirtų malonumų.

Perte, Australijoje, gyvenančiai Melanie Hawkes ankstyvoje vaikystėje buvo diagnozuotas skersinis mielitas – nugaros smegenų uždegimas, sukeliantis pažeidimų visame nugaros smegenų horizontaliame pjūvyje.

Pastebėję, kad dvejų metų dukrelė atrodo lyg apdujusi, eidama klumpa ir krenta, tėvai kuo skubiausiai nugabeno ją ligoninę. Lig tol puikiausiai vaikščiojęs ir kalbėjęs vaikas akimirksniu tapo šeimos nerimo priežastimi.

Nors kai kurie vaikai sugeba visiškai atsigauti persirgę minėta liga, Melanie atvejis buvo kitoks: gydytojai nustatė sutrikimą, nulėmusį visišką kojų ir dalinį rankų paralyžių. Taigi, kai Melanie buvo treji, tapo aišku, kad išsiversti be neįgaliųjų vežimėlio jau niekada nebepavyks. Prie riboto mobilumo prisidėjo kartkartėmis užeinantys skausmai ir kvėpavimo sutrikimai, todėl teko samdyti kiekvieną dieną padedantį slaugos darbuotoją.

Per pokalbį su leidiniu „Take5“ Melanie atskleidė, kad tėvai niekada nekalbėdavo su ja apie seksą: vienintelė jos nugirsta užuomina ta tema buvo mamos priesakas broliui pasistengti, kad išrinktoji nepastotų iki vedybų. „Juk aš negalėjau nuklysti klystkeliais, todėl dėl manęs jie nesijaudino“, – paaiškino Melanie.

Moteris prasitarė, kad studijų metais jai krito į akį vienas bendrakursis, bet užsimezgus bičiulystei visi pradėjo iš jo tyčiotis, tad santykiai nesusiklostė. „Neilgai trukus suvokiau, kad svajonei turėti partnerį tiesiog nelemta išsipildyti, todėl pasinėriau į darbą ir įvairią veiklą“, – nurodė Melanie.

Melanie nuostatas pakeitė 2022 m. užklupęs koronavirusas. Sirgdama COVID-19 moteris manė, kad tikrai mirs. Dėl ypač pasunkėjusio kvėpavimo Melanie buvo priversta miegoti vertikalioje padėtyje, kitaip į plaučius nebūtų patekę pakankamai oro. Tokia padėtis išprovokavo kaklo ir nugaros tirpimą, taigi, slaugos darbuotoja pasiūlė pamasažuoti aptirpusias sritis, kad šiek tiek palengvėtų. Masažuojama Melanie suvokė, kad tai yra pirmas kartas jos gyvenime, kai tenka patirti kažką panašaus į intymius prisilietimus.

Slaugės padedama Melanie išsiaiškino, kad yra tokių sekso darbuotojų, kurių specializacija – žmonės su negalia. Kiek paieškojusi moteris rado sau tinkamą „eskortą“. Jo paslaugos kainavo 400 Australijos dolerių (maždaug 240 eurų).

Po sunkiai persirgtos ligos Melanie suprato, kad gyvenimas labai trapus, todėl nevalia gaišti nė akimirkos, ir susirado vyrą, vardu Chayse, su kuriuo panoro susitikti. Ji nusiuntė Chayse žinutę ir jis paskambino. Telefonu jiedu aptarė Melanie pageidavimus ir Chayse patirtį. Kadangi bendrauti sekėsi ypač lengvai, moteris užsisakė dviejų valandų trukmės erotinį masažą. Seansas turėjo įvykti po mėnesio, bet Melanie pasijuto tokia susijaudinusi, kad negalėjo šitiek laukti ir susitikimą paankstino.

Pirmasis seansas įvyko Chayse namuose. Melanie atlydėjusi slaugos darbuotoja padėjo apsirengti seksualiais apatiniais ir atsigulti ant masažo stalo. Masažas Melanie taip sužavėjo, kad ji nedvejodama užsisakė dar vieną seansą, tiktai jau savo namuose, nes jie labiau pritaikyti jos poreikiams.

„Kartu prabuvome tris jaudinančias valandas ir kitą rytą man skaudėjo visą kūną. Chayse padėjo įsitaisyti kuo įvairiausiomis pozomis ir tuo metu pajusdavau didžiulį malonumą. Dabar su Chayse susitinku reguliariai. Jis man atvėrė pasaulį, kurio ilgėjausi galybę metų. Dabar, į jį patekusi, aš galiu mėgautis kiekviena intymumo minute“, – prisipažino Melanie.

Su Chayse praleistas laikas padėjo Melanie suprasti, kokių glamonių ji trokšta ir kas jai atrodo nepriimtina. Moteris teigia esanti nusiteikusi pažintims ir pasimatymams, nors kitados nedrįsdavo nė pagalvoti apie tokius dalykus.

„Žinau, kad kai kurie žmonės gali mane smerkti, bet viskas atrodo paprasta, jeigu nesi neįgalusis. Daugelis nesupranta, ką tai reiškia. Visi, kurie man brangūs, mane palaiko, o aš jaučiuosi neapsakomai laiminga. Gailiuosi tik dėl vieno – kad taip ilgai delsiau. Visa tai pasakoju, kad negalių turintys žmonės suprastų, jog ir jie turi galimybių patirti intymumą. Mes, kaip ir visi kiti, turime teisę pasijusti mylimi ir geidžiami“, – teigia Melanie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją