Jis žiūri jums į akis

Vakarieniaujant jo akys neklaidžioja kambaryje ar restorane, jis nesinaudoja telefonu ir atidžiai klausosi, ką kalbate. Anot psichologo Zicko Rubino atlikto tyrimo, įsimylėję žmonės žvelgia vieni kitiems į akis 75 proc. laiko, tuo tarpu kiti tą daro vos 30-60 proc. laiko. Kitaip tariant, stiprus akių kontaktas parodo, kad vyras išties susidomėjęs tuo, ką norite pasakyti.

Jis greitai baigia barnius

Ir... dažniausiai leidžia juos laimėti jums. „Jūs jam svarbesnė nei buvimas teisiu ir jis supranta, kad kuo ilgiau truks konfliktas, tuo daugiau žalos jis gali pridaryti. Baltą vėliavą jis iškelia ne iš tingumo, o tiesiog nenori matyti nusiminusios mylimosios“, – sako psichologas. Taigi, kitą kartą, kai susipyksite, pagalvokite, kas svarbiau – būti teisiai ar išspręsti konfliktą.

Jis riboja laiką naudojantis telefonu ar kompiuteriu

Mes visi tarsi prilipę prie savo telefonų, tačiau kai vyras specialiai riboja laiką prie išmaniojo ar kompiuterio – tai ženklas, kad jam jūs labai svarbi. „Kai vyras myli moterį, nesvarbu, koks atsakingas jo darbas, jis žino, kai reikia į šalį padėti telefoną ar kompiuterį ir susitelkti tik į kokybišką bendravimą. Jis prioritetizuoja jus, o ne darbą ir draugus“, – sako psichologė. Žinoma, tai nereiškia, kad vyras mes visus reikalus vos tik panorėsite jo dėmesio, tačiau jei jis stengiasi skirti laiko, kai jums netrukdo jokie išmanieji prietaisai, tai jau daug reiškia.

Jis žino, kad nekenčiate plauti indų, tad juos išplauna

Kai santuokoje esate jau daugybę metų, natūralu, kad vyras žino, ką mėgstate ir ko ne, tad jei kartais padeda jums išvengti nemėgstamų – taip jis parodo meilę. Tiesa, nepamirškite atsidėkoti ir padaryti ką nors, ko nemėgsta partneris.

Jis niekada nekalba apie skyrybas

Visos poros pykstasi ir kartais pykstasi išties stipriai, tačiau mylintis ir iš esmės santykiais patenkintas vyras net aršiausiuose niekada nepradės grasinti skyrybomis. „Nieko gero nebus iš grasinimo bei leidimo suprasti, kad šių santykių ateityje ir nebelikti. Vietoje to, vyras suvokia, kad konfliktus galima spręsti ir sveikai, suvokiant, kad ateityje jų dar tikrai bus“, – sako psichologė.

Jis vis dar stengiasi jus nustebinti

Anot Weaver, jei šiais laikais, kai sutuoktiniai dalijasi bendrais kalendoriais, vyro pastangos nustebinti ir nudžiuginti kuo nors netikėtu – itin pagirtinas dalykas. „Tai ne apie brangias dovanas. Kartais tai tiesiog mėgstamiausio šokoladuko parnešimas ar bilietai į kiną“, – sako psichologė. Esmė tame, jog vyras tebegalvoja, kaip išlaikyti santykius šviežiais ir maloniais bei parodyti, kad atsimena mažus dalykus, kurie priverčia jus šypsotis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)