Avinas

Sumanumu bei aktyvumu trykšite visą pirmą vasario savaitę – verta savo naudai išnaudoti bet kurią situaciją, nes produktyvumas bus pribloškiantis. Kitas dvi savaites reikės dalį laiko paaukoti santykių aiškinimuisi su savo aplinka – greičiausiai jūs būsite per daug kategoriškas, netolerantiškas ir artimieji to tikrai gali nesuprasti. Problemos nukris lyg sniegas iš giedro dangaus, tad teks pasistengti kurti harmoningą aplinką ne tik sau, bet ir artimiausiam ratui. Paskutinę vasario savaitę teks susirūpinti savo įvaizdžiu, išvaizda, labai palanku atnaujinti drabužinę, nulėkti pas masažistą ar kelias dienas praleisti sanatorijoje.

Jautis

Vasario mėnesio situacija tikrai yra puiki, tačiau pirmąją savaitę ar pusantros priimti sprendimai gali atsisukti prieš jus patį. Susilaikykite, atidėkite bet kurių sutarčių pasirašymą iki vasario 15. Vasariui įpusėjant visi jus varžantys elementai bus išnykę, tad galėsite veikti pagal savo nuožiūrą. Antroje mėnesio pusėje sužibėsite aistringu noru nuveikti daugiau, jūsų žavingumas ir sugebėjimai pritrauks viršininkų palankumą... Darbe sulauksite pagyrimo. Puikus laikas meilės reikalams. Nusimato naujos pažintys, o gyvenantiems partnerystėje harmoningesnis periodas. Daug džiaugsmo suteiks artimieji. Nusimato sėkminga trumpalaikė kelionė.

Dvyniai

Pirmoji mėnesio pusė dėkinga bet kokių reikalų tvarkymui, tad kilkite nuo savo pamėgtos sofos ir dirbkite. Jūsų autoritetas žymiai sustiprės, jūsų nuomonės bus klausomasi, todėl drąsiai reiškite savo patarimus. Antroje mėnesio pusėje problemų neišvengsite ir čia teks pakovoti ne tik su kitais, bet ir su pačiu savimi. Šiuo periodu atsisakykite žalingų įpročių ar kiek įmanoma sumažinkite vartojimą. Nesaikingumo pasekmės gali būti liūdnos. Verta prasiblaškyti, eikite pasportuoti, pabėgioti ir užsiimti kita veikla, kuri nuslopins niūrias mintis ir sustiprins valią. Antrą mėnesio pusę verta saugotis net savo šešėlio.

Vėžys, liūtas, mergelė


Vėžys

Džiaukitės tokiu gyvenimu, koks jis yra, mylėkite ir pasijusite mylimi, nors šiuo metu artimieji ar bendradarbiai tokio jūsų nuoširdumo gali ir neįvertintinti. Pirmoje mėnesio pusėje teks pakovoti dėl išlikimo ar už geresnę vietą po saule, tačiau antroje mėnesio pusėje atsikvėpsite, rasite sau palankius sprendimus, o mėnesio pabaigoje viskas narmalizuosis, grįš į įprastas vėžes. Šiuo laikotarpiu verta laikytis neutraliteto sprendžiant bet kuriuos klausimus, daug kartų apgalvoti prieš apsisprendžiant. Visą mėnesį stebėkite savo antrąją pusę, nes didelė tikimybė, kad pagrindiniai nemalonumai bus susiję su šeima.

Liūtas

Sėkmė šalia jūsų žengia koja kojon, leidžia jums imtis grandioziškų sumanymų, įvykdyti fantastiškiausius planus. Svarbiausia nepritrūkti vidinio nusiteikimo. Nebijokite pripažinti ir taisyti klaidų, jei jos buvo, nes viskas baigsis sėkmingai. Svarbiausius uždavinius darbe ir namie nusiteikite atlikti iki paskutinės vasario savaitės. Mėnesio pabaigoje kils brutali jėga, kurią teks suvaldyti... Mėnesio pabaigoje geriau neslidinėti ir vengti rizikingesnių sporto rūšių. Šiuo periodu palanku daug laiko praleisti sportuojant prie šachmatų lentos. Paskutinė mėnesio savaitė palanki trumpoms atostogoms.

Mergelė

Vasario pradžioje galimas menkas sveikatos sutrikimas, todėl neužmirškite šiuo periodu laikytis sveikesnės gyvensenos, nes tai padės greitai ir be pasekmių pasveikti. Darbe galimas konfliktas su bosu, neužmirškite, kad viršininkas visada teisus. Vasariui įpusėjus visose srityse situacija iš esmės gerės. Darbe bus praplėsta veikimo laisvė, gausite daugiau atsakomybės, bet ir alga padidės. Sveikata tvirtės, asmeninis gyvenimas gražės, suaktyvės ryšiai su artimuoju ir tolimuoju užsieniu, galimos palankios pažintys su užsieniečiais. Mėnesio pabaigoje galima tuoktis, pasirašinėti įvairias sutartis.

Svarstyklės, skorpionas, šaulys


Svarstyklės

Jūsų pozicija visose srityse pakankamai gera, todėl suvaldykite norą prieštarauti, konfliktuoti, kovoti už savo teises... Viską pavyks išspręsti taikiuoju būdu – būkite kūrybingesni ramindami konfliktines situacijas, ypač pirmasias dvi savaites. Antroje mėnesio pusėje galimas konfliktas ar nesusipratimas šeimoje. Nesusituokusios svarstyklės ypač daug dėmesio turi skirti partnerystei, nes šis periodas labai nepalankus santykiams. Šiuo metu paaiškės ar tikrai žmogus, esantis šalia jūsų, yra jums skirtasis. Jau supratote, kad šį vasarį geriausia tinginiauti, keliauti ir šiaip nieko rimto neveikti, kad nepablogintumėte situacijos, tikrai viską spėsite atlikti ir kovo mėnesį.

Skorpionas

Jūsų gyvenimas yra stabilus, tad mėnesio pradžioje kilę nesusipratimai neturėtų jūsų išvesti iš pusiausvyros. Galimas daiktas, kad tą nusistovėjusią rutiną jūs patys norėsite nutraukti savo nutrūktgalviškais veiksmais ir nesvarbu: jums 15 ar 50 metų. Mėnesio viduryje pasijusite laimingi, gyvenantys įdomų gyvenimą ir aplinkinių nuomonė jums nebus svarbi. Mėnesio pabaiga palanki nugalėti visus priešus, taigi, jei norite atsikratyti prastų darbuotojų, netikusių draugų ar šiaip pakeisti nusibodusią meilę, drasiai galite tai daryti, nes viskas praeis ramiai ir be didesnio konflikto. Visas mėnuo palankus permainoms.

Šaulys

Mėnesio pradžioje mėgausitės savo šlovės akimirkomis, apie jus gražiai kalbės, jums rodys pagarbą, gal net gausite garbės raštą ar premiją. Mėnesiui įpusėjus teks suklusti, įjungti intuiciją, kad teisingai atskirtumėte draugus nuo priešų, padlaižūnus nuo tikrų draugų. Namuose viskas puiku, galite tikėtis gražių santykių. Vienišiems nusimato daug mielų pažinčių, vasarį tikrai mažai laiko praleisite namie, nes lėksite ir lėksite, tai į kiną , tai į parodą ir t.t. Aktyvieji danginsis į pasaulio kraštą: kas slidinėti, kas pasideginti į Vietnamą. Taigi, visą mėnesį gyvensite aktyviai ir tikrai nenuobodžiai.

Ožiaragis, vandenis, žuvys


Ožiaragis

Vasario pradžioje vis dar jausite viduje kylantį priešiškumą tiems, kurie su jumis nežengia koja kojon, nežiūri į ta pačią pusę. Tačiau nuo antros mėnesio savaitės ramybė aplankys jūsų širdį, tapsite atlaidesnis, supratingesnis savo aplinkai. Mėnesio viduryje aktyvės protinė veikla, bus lengviau mokytis, įsiminti naujus dalykus. Labai suaktyvės meilės reikalai. Norėsite daugiau laiko skirti pasimatymams nei darbui. Net susituokę ožiaragiai daugiau nei įprasta dėmesio skirs šeimai. Mėnesio pabaigoje pasijusite laimingi visose srityse, jausitės optimistais pasaulį matysite per rožinius akinius.

Vandenis

Pati mėnesio pradžia nepalanki rizikingam sportui, ypač saugotis reikia iki 4-os dienos. Nuo 5-os dienos puikus metas imtis ko nors didingo, neįprasto ir negalima atidėlioti, nes palankus metas turi tendenciją geitai baigtis. Tad, kilus įdomiai minčiai, nelaukite, o iškart realizuokite. Mėnesio pabaigoje viskas sulėtės galite pajusti, kad vietomis prabuksuojate ar atsitrenkiate į sieną, niekaip negalite pasiekti užsibrėžto tikslo. Na, bet ir prastesnis periodas greitai baigsis, ir jums tikrai pasiseks pasiekti visus tikslus. Šį mėnesį panašūs svyravimai bus ir meilės srityje: tai pyksitės, tai bučiuositės.

Žuvys

Pakankamai stabilus mėnuo, daug malonių žinių, malonaus jaudulio. Pirmą vasario pusę svarbu vengti traumų, nelaimingų atsitikimų, tiesiog nepaslysti. Antra mėnesio pusė ženkliai geresnė. Nuo mėnesio vidurio galite tikėtis gerų darbo pasiūlymų, palankių sutarčių pasirašymo. Neskubėkite priimti pirmo pasiūlymo, nes toks palankus laikas tęsis porą mėnesių, taigi, visur spėsite ir bus laiko išsirinkti geriausią variantą. Meilės reikalai gerės po vasario 17 dienos, tada galite tikėtis perspektyvių pažinčių, naujų meilės nuotykių, harmoningų santykių, vestuvių planavimo. Mėnesio pabaiga palanki dalyvauti ir laimėti konkursuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)