Leidyklos „Alma littera“ išleistoje būrėjos Vaivos Budraitytės knygoje „Gyvenimą keičiantys patarimai“ atskleidžiama, kaip išmintingai galime keisti savo likimą bei kokia yra laimingo gyvenimo paslaptis. Žinoma moteris, kurios pasakojimus į knygos puslapius sudėjo žurnalistė Jūratė Butkutė-Bratikienė, įsitikinusi – svajonių gyvenimą galime susikurti savomis rankomis.

V. Budraitytė visuomenėje geriau žinoma kaip būrėja, žiniuonė ir astrologė. Jos patarimais kasdien vadovaujasi šimtai lietuvių. Šį kartą V. Budraitytė smalsumą žadinančią asmeninę patirtį perkėlė į knygos puslapius, kuriuose kiekviena moteris ras rekomendacijų, kaip žengti sveikos gyvensenos keliu ir kur ieškoti rakto į tikrąją laimę, rašoma pranešime spaudai.

„Nuo vaikystės buvau silpnos sveikatos, tad labai ilgai galvojau, kad dar jauna paliksiu šį pasaulį. Tačiau supratau, kad keisdama savo gyvenimo įpročius, mitybą ir požiūrį į save galiu pakeisti ir savo likimą. Visus savo aprašytus išgyvenimus ir patarimus paskyriau moterims, nes ant jų nugarų kuriasi pasauliai. Jei moteris pradės keisti savo gyvenimą, po truputį pokyčiais seks ir visa šeima. O sveika šeima – sveika visuomenė“, – apie norą pasidalinti įžvalgomis pasakoja būrėja.

Žinoma astrologė savo knygoje kreipiasi į gyvenimą ir save mylinčias bei trokštančias pamilti moteris, pasirengusias keisti tai, ką gali pakeisti, ir ramiai susitaikyti su tuo, ką pakeisti ne mūsų valioje. Jos istorijas ir patirtis užrašiusi J. Butkutė-Bratikienė atskleidžia, kad rašydama šią knygą ji su dideliu nekantrumu laukdavo kiekvieno susitikimo su V. Budraityte.

„Žiemą, jaukiai įsitaisius prie apskrito stalo, mūsų pokalbius šildydavo garuojanti arbata, vasarą pašnekesius nuspalvindavo išpuoselėto garsios moters sodo grožybės. Žurnalistinis smalsumas būdavo patenkintas visada, tik rūpėdavo dar išbandyti tai, ką sveikuolė patardavo, juk visos žinome, kad vien teorija – nieko verta“, – atskleidžia žurnalistė.

„Gyvenimą keičiantys patarimai“

Knygos puslapiuose vienas po kito atskleidžiami intriguojantys garsios moters gyvenimo faktai, pažeriami motyvuojantys patarimai bei vertingi sveikatos, grožio ir laimės receptai. O toms, kurios tiki, ir solidi porcija astrologinių rekomendacijų.

„Astrologijos patariamasis balsas žmonėms turėtų būti stipresnis. Pasaulio lyderiai ir karaliai turi asmenines astrologų komandas, o paprastas žmogus drovisi pripažinti, kad nors retkarčiais ir jam reikia žvaigždžių patarimo. Žvaigždžių pagalba sužinome savo silpnąsias puses, numatome prastesnius gyvenimo periodus. Taip galime reikiamu metu susitelkti, padėti sau ir pasiruošti minkštą pagalvėlę švelnesniam kritimui“, – įžvalgomis dalijasi V. Budraitytė.

Būrėjos įsitikinimu, kiekvienas mūsų galime pasiekti savo svajonių gyvenimą, tačiau dažnai pamirštame, kad viskas – mūsų pačių rankose. Autorės teigimu, jei į savo rutiną įtrauksime tris paprastas taisykles, kasdien būsime arčiau tokio gyvenimo, kurio trokštame.

„Pirma taisyklė – proto nuraminimas meditacija ar malda. Tik ramus protas turi stiprią valią, geba kūrybingai ir aktyviai veikti. Antroji taisyklė – prižiūrėti savo mitybą. Tarp pusryčių ir vakarienės turi praeiti mažiausiai 15 val., o kartą savaitėje rekomenduojama laikytis vaisių ar sulčių dietos. Trečioji taisyklė labai paprasta – per dieną nueikite mažiausiai 10 000 žingsnių. Taikydami šias taisykles regeneruosite organizmą, jausitės geriau ir kasdien būsite žingsniu arčiau savo tikslo – svajonių gyvenimo“, – pataria garsi moteris.

Vaiva Budraitytė – žinoma Lietuvos būrėja, žiniuonė, astrologė, horoskopų autorė ir dažna televizijos laidų dalyvė. Dar vaikystėje pajutusi pašaukimą astrologijai ir aiškiaregystei, V. Budraitytė šia veikla užsiima jau kelis dešimtmečius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)