J. Von Hepas jau daugelį metų rūpinasi ir begalės įžymybių įdegiu. Jis dirba su tokiomis garsiomis moterimis kaip Blake Lively, Kate Moss ir Sienna Miller. Be to, jis ir pats pristatė savo įdegio produktų liniją. Taigi, pasinaudokite jo patarimais ir džiaukitės natūraliu įdegiu.

Svarbiausia – pasiruošimas

J. Von Hepas įsitikinęs: „Gyvenime gauname tiek, kiek duodame, ir tai, mieloji, galioja ir kalbant apie odos paruošimą įdegio produktams. Jei įdegį naudojate pakartotinai, įsitikinkite, kad pašalinote prieš tai buvusio likučius. Kas antrą dušą naudokite ne aliejinius druskos ar cukraus šveitiklius.“

Sausos zonos reikalauja ypatingo pasiruošimo

„Sausi kūno ploteliai reikalauja daugiau dėmesio, tad drėkinančiu kremu pasitepkite rankas, alkūnes, kelius ir pėdas prieš tepant įdegio kremą. Tai neleis įdegio spalvai tose vietose būti pernelyg intensyviai“, – sako specialistas.

Įdegis

Atsakingai išsitepkite

„Nusirenkite drabužius, įsijunkite mėgiamą muziką ir atsistokite prieš veidrodį. Paimkite specialią pirštinę ir ant jos užtepkite savaiminio įdegio produkto. Tuomet šluojamaisiais judesiais tepkite kūną, nenaudokite sukamųjų judesių – tai ne visada padeda pasiekti tolygų įdegį. Tepkite kūną tol, kol jausite, kad oda išdžiuvo. Kuo intensyviau mosuosite pirštine, tuo mažesnė tikimybė, kad liks dryžių“,– sako J. Von Hepas.

Paimkite tinkamą produkto kiekį

„Kuo daugiau įdegio priemonės tepate, tuo ryškesnis bus įdegis. Kaip pasiekti nugarą? Prikabinkite įdegio pirštinę prie medinio šaukšto ir lengvais judesiais tepkite nugarą, kol oda taps sausa.“

Įdegis

Tepkite rankas, pėdas ir veidą paskutinius

„Tepkite rankas ir kojas tik vieną kartą. Iškart po to – pasitepkite jas drėkinančiu kremu dar kartą (tai padės geriau išsklaidyti įdegio spalvą). Kai tepsite veidą – pusė įprastai naudojamo priemonės kiekio ant pirštinės sumaišykite su mėgstamiausiu drėkinančiu kremu. Užtepkite ant veido, o tada dar pasklaidykite įdegį kabuki makiažo šepetėliu.“

Svarbus laikas po išsitepimo

„Labai svarbu po išsitepimo penkias minutes palaukti. Tai jūsų įdegio įsigėrimo laikas. Galite panaudoti ir sausą pudrą odai nusausinti arba tiesiog pasitelkite plaukų džiovintuvą. Jei įdegio priemones naudojate ryte ir norite pasikvėpinti – nekvėpinkite odos, verčiau kvėpinkite plaukus. Jei tepatės nakčiai – stenkitės prieš miegą palaukti bent valandą“, – sako J. Von Hepas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)