Kairioji veido pusė – gražioji veido pusė

Draugių grupelės dažniausiai patiria nesklandumų kartu fotografuodamosis, nes kiekviena nori į objektyvo pusę atsukti savo „gražesnę“ pusę.

Fotografė Garance Doré tikina, kad daugelis moterų turi tą pačią „gražiąją“ pusę – tai kairioji veido pusė. Tai patvirtina ir 2012 metais Šiaurės Karolinoje atliktas tyrimas – buvo išsiaiškinta, kad kairioji yra daugumos žmonių „geresnioji“ pusė.

Atsitraukite nuo kameros

Jei fotografuojatės su grupele žmonių, tuomet pasistenkite nebūti arčiausiai kameros. Kitu atveju atrodysite neproporcingai didelė, palyginus su žmonėmis už jūsų.

Natūrali šypsena

Dirbtinė šypsena tikrai nėra dailios asmenukės komponentas. Šypsodamasi priglauskite liežuvį prie dantų, tokiu atveju šypsena bus dailesnė ir nepersistengsite.

„Instagram“ kadras

Žvelkite į viršų

Daugelis jau žino, kad gražiausios asmenukės dažniausiai gaunasi, jei telefoną laikome kiek aukščiau ir žvelgiame į viršų. Taip nutinka todėl, kad fotografuojant iš tokio kampo veidas tampa išraiškingesnis. Tiesa, nebūtina kelti telefono į viršų, galite tiesiog nuleisti smakrą ir žvelgti iš apačios.

Pabandykite nusifotografuoti iš apačios

Tai daro daugybė „Instagramo“ gražuolių, kurias seka milijonai susižavėjusių gerbėjų. Pasak Chriselle Lim, tai poza, kuri bet kokią figūrą pavers puikia.

Atsipalaiduokite

Tai gali būti erzinančiai akivaizdus patarimas, tačiau fotografuojantis nepamirškite atsipalaiduoti. Kelis kartus giliai įkvėpkite ir nusiraminkite – neverta įsitempti, nes tai bus matyti ir nuotraukoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)