Penktadieniais dauguma linksmybes naktiniame mieste mėgstančių moterų mieliau renkasi aukštakulnius, nei batelius lygiu padu. Savaime suprantama – juk tokia avalynė prašmatni, vizualiai prailgina kojas, o ir nuotraukos su jais išeina tikrai vertos Instagram'o.

Tačiau jei pozuojama tikroje, profesionalioje fotosesijoje, garbė naudoti aukštakulnius retai kam suteikiama. Tad grupelė modelių iš Australijos rado natūralų būdą kojoms „ilginti“, spaudos jau pakrikštytą „Barbės pėdomis“.

Pastačius vieną koją priešais kitą ir pasistiebus ant pirštų galiukų, gaunama vadinamoji „Barbės poza“, vizualiai paploninanti liemenį ir pailginanti kojas. Toks įspūdis kuriamas įtempiant blauzdų ir šlaunų raumenis.

Tiek Kardashianų seserys, tiek Bella Hadid, tiek Victoria's Secret modeliai itin pamėgo šią fotografavimosi pozą, o dabar ja susižavėjo ir australės. Įžymybės, tokios kaip Hannah Polites, Olivia, Isabelle Mathers, Natyse Tran ir Elle Morris „Barbės pėdų“ paslaptį atskleidė ir savo socialinių tinklų sekėjams.

Anot „Who What Wear“, sukūrusio minėtąjį pozos pavadinimą, žvaigždės, siekdamos pritrenkiančiai atrodyti nuotraukose, kojas padeda lyg Barbės.

Kas yra toji „Barbės pėdų“ poza?

Ji taip pavadinta dėl lėlės Barbės kojų, kurios nuolatos yra išlenktos taip, kad vaikai galėtų lengvai žaisti su „vaikščiojančiu“ žaislu. Tuo tarpu šia stovėsena naudojasi žvaigždės, dažniausiai – apatinių fotosesijose, mat „Barbės pėdų“ poza vizualiai pailgina kojas, taip atstodama aukštakulnius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)