Kaunietė Augustė save vadina profesionalia šmutkininke. Dėvėtų drabužių parduotuves atradusi prieš daugiau nei 10 metų, šiandien moteris pati prekiauja padėveškėmis ir vysto savo verslą.

Augustė pripažįsta, kad dėvėtų drabužių parduotuvėse galima rasti tikrų perlų – štai ir jai pačiai pasisekė surasti garsaus kūrėjo švarkelį, kurį vėliau galėjo išvysti populiaraus serialo „Emily in Paris“ žiūrovai.

Vis tik pašnekovė pripažįsta, kad dėvėtų drabužių parduotuvėse reikia išlikti itin atidiems – mat ten lengva apsigauti ir vietoje originalaus dėvėto žinomo ženklo gaminio įsigyti padirbinį.

Šiame interviu Augustė papasakojo, kaip atskirti originalą ir padirbinį, kokių ženklų padirbinių Lietuvoje ji randa daugiausiai ir kiek galima tikėtis pakloti už originalų dėvėtą drabužį ar aksesuarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)