Tinklalapis marieclaire.ru panagrinėjo, ką kasdien valgo Meghan Markle.

Pusryčiai

Meghan pradeda dieną stikline šilto vandens su citrina, kuri gerina medžiagų apykaitą ir gražina odą, nes citrina – vitamino C šaltinis. Vėliau ji suvalgo avižinių dribsnių su migdolų ar avižų pienu, bananais ir agavų sirupu. Kartais įsideda ir mėgstamų uogų.

Pietūs

Pietums Meghan dažniausiai valgo augalinį maistą, pvz., skrudintos duonos su avokadais. Kartais prideda be lukštų virtą kiaušinį, o garnyrui – bolivinės balandos kruopų ir šviežių daržovių.

Kartais ji suvalgo kaloringesnių patiekalų – pvz., suktinukų su žuvimi, paprikomis ir svogūnais; prie jų įprato, augdama Kalifornijoje.

Užkandžiai

Tarp pagrindinių valgymų Meghan užkanda mėgstamų produktų. Mėgstamiausias jos užkandis – morkos su avinžirnių užtepu, obuoliai su migdolų sviestu, lapinių kopūstų trapučiai ir ispaninio šalavijo sėklų pudingas, kurio Meghan gamina kas savaitę.

Kad nepritrūktų energijos, antroje dienos pusėje Meghan išgeria žaliąjį kokteilį iš lapinių kopūstų, špinatų, obuolio, citrinos ir imbiero.

Vakarienė

Meghan vakarieniauja sočiai, vienas iš mėgstamiausių jos valgių – kepta vištiena. „Nieko nėra skaniau už idealiai iškeptą vištieną“, – yra sakiusi ji interviu „Good Housekeeping“.

Ji taip pat mėgsta troškinį su aviena, įvairius troškinius moliniuose induose.

Desertai

Meghan per daug griežtai savęs neriboja, kartais valgo ir pyragų. „Nenoriu jaustis atskirta“, – viename interviu sakė ji.

Mėgstamiausias Meghan saldumynas – bananų duona, kurią kepa pagal savo receptą. Viso recepto ji neatskleidžia, tiesa, žinoma, kad deda į tešlą imbiero ir šokolado drožlių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją