Ir tiems, kas seniai užsiregistravę „Tinderyje“, ir tiems, kas šioje srityje naujokai, nepakenks atnaujinti žinias apie „Tinderio“ etiketą. Beje, didelė tikimybė, kad jau esate sulaužę ne vieną nerašytą „Tinderio“ taisyklę.

Niekaip nepavyksta susipažinti šioje programėle ir nueiti į pasimatymą? Gali būti, kad sprendimas visiškai nesudėtingas. Prisiminkite, kiek nejaukių, keistokų pirmų pokalbių būta „Tinderio“ programėlėje. Tikriausiai daugybė?

Galbūt nedrąsu užkalbinti potencialų partnerį pažinčių programėlėje, bet tikrai neverta baimintis. Tik pirma perskaitykite patarimus apie tai, kaip pradėti pokalbį „Tinderyje ir ko jokiu būdu nerašyti.

1. Pagirkite nuotrauką
Tik nepersistenkite (nepulkite iš karto girti fizinių aspektų). Pavyzdžiui, jei žmogus įkėlęs nuotrauką iš paplūdimio, pagirkite, kad nuotrauka graži, ir paklauskite, koks tai paplūdimys.

2. Nepradėkite pokalbio pasisveikinimu
Na pagalvokite – kas atsidaręs „Tinderio“ programėlę nori pamatyti žinutę: „Labas.“ Sutikite, toks turinys nerodo pernelyg didelių pastangų. Belieka atsakyti: „Labas. Kaip sekasi?“ Ir prasideda nuobodžiausias įmanomas pokalbis pažinčių programėlių istorijoje... (Kuris niekur nenuves.)

3. Šiek tiek paflirtuokite
Galima subtiliai paflirtuoti, svarbiausia – su saiku. Galite draugiškai paerzinti: „Tau tikrai patinka pica su ananasais? Paaiškink detaliau.“ (Ir parašykite jaustuką su primerkta akimi.)

4. Nelaukite, kol kitas žengs pirmą žingsnį
Nesvarbu, kas žengs pirmą žingsnį, – vaikinas ar mergina. Jei jaučiate susidomėjimą, nieko nelaukite. Juk sakoma – nepabandęs nesužinosi.

5. Pokalbis turi būti paprastas
Pokalbis „Tinderyje“ turi būti paprastas, bet skatinantis žengti tolesnį žingsnį. Pavyzdžiui: „Labas! Panašu, kad mėgsti smagiai leisti laiką. Ar esi suplanavęs ką nors įdomaus šią savaitę?“

6. Atsakykite greitai
Jei žmogus įdomus, parodykite tai. Nebūtina atsakyti po dviejų sekundžių, kita vertus, nelaukite labai ilgai, greičiau parodykite susidomėjimą.

7. Užduokite klausimą
Sugalvokite sumanų klausimą, kuris padėtų užmegzti ir plėtoti pokalbį. Tarkime: „Man atrodo, kad tau, kaip ir man, patinka senamadiškas humoras. Gal prisimeni kokių nors pasenusių juokelių?“

8. Nelieskite labai gilių, dvasingų temų
„Tinderyje“ niekas nenori išgirsti, kokios jūsų politinės pažiūros ir niekam neįdomūs filosofiniai jūsų pasvarstymai – tam yra vieta ir laikas. Gilūs, dvasingi pokalbiai prasideda tada, kai jau susitikinėjate.

9. Nepasirodykite keistuoliai
Nepatartina pradėti pokalbio kokiu nors netinkamu komentaru apie kūno dalį – tai ne tik priekabiavimas, bet ir absoliučiai keistuoliška. Ir nepristokite, neužpilkite žmogaus žinutėmis lyg koks persekiotojas – tai mažų mažiausiai nemalonu.

10. Įsidėmėkite, kokios informacijos žmogus apie save pateikęs aprašyme
Juk tai, ką žmogus apie save parašė, svarbu, tiesa? Pažiūrėkite, gal turite bendrų pomėgių, interesų. Nuo to galėsite pradėti pokalbį.

11. Neskubėkite kalbėti apie išvaizdą
Natūralu pakalbėti ir apie išvaizdą, tik neskubėkite to daryti pačioje pirmoje žinutėje. Vėliau galite pagirti akis ar pan., bet jei pradėsite žinutę komplimentu, atrodys keistokai.

12. Juokaukite
Visi gauna papildomą tašką už humorą. Sugalvokite juokingų frazių, atsižvelgdami į žmogaus profilyje nurodytus pomėgius, arba mestelėkite kokią nors šmaikščią frazę. Arba jums atrašys, kad kvatoja visu balsu, arba ignoruos jūsų pokštą. Bet juk verta rizikuoti, tiesa?

13. Nebūkite šiurkštūs, nemandagūs
Posakis „kuo daugiau geriu, tuo man atrodai patrauklesnė“ tikrai nemandagus. Jei į tokio pobūdžio žinutę nesulaukėte atsakymo, supraskite – peržengėte ribą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)