Žinoma, kad dėl tokių natūralių dalykų kitus sugėdinti bando tik nesubrendėliai, tačiau noras nepakliūti į tokias situacijas – taip pat suprantamas. Todėl internetinis puslapis „bustle.com“ siūlo net keletą veiksmingų būdų išvengti visoms pažįstamos „kupranugario pėdos“.

Sukurkite popieriaus barjerą

Jei kupranugario pėdos efektas pradeda reikštis jau išėjus iš namų, susiraskite tualetą ir susitvarkykite. Atsiplėškite tualetinio popieriaus (galite naudoti ir popierinę servetėlę), triskart apsukite jį aplink tris pirštus, tada nuplėškite, perlenkite perpus ir įsidėkite į kelnaites. Galite nebijoti – niekas ničnieko nepastebės.

Įsiklijuokite įklotą

Patys ploniausi įklotai tikrai gali padėti iškilus šiai pikantiškai problemai. Nieko neįprasto daryti tikrai nereikia – tiesiog įklijuokite į kelnaites įklotą kaip įprastai ir viskas. Šis būdas ypač pasiteisina mūvint iš standaus audinio pasiūtas kelnes, pvz., džinsus.

Įsigykite specialią apsauginę priemonę

Jeigu su čia aptariama problema susiduriate gana dažnai, nesvarbu, ką dėvėtumėte, galbūt vertėtų investuoti į specialią apsauginę priemonę? Tikėtina, kad nesate apie ją girdėjusi, bet tai nereiškia, kad tokios nėra (angliškai ji vadinasi „camel toe guard“). Tai daugkartinis įklotas, garantuojantis ilgalaikę apsaugą. Žinokite, netgi Kardashian naudojasi tokiais įklotais.

Rinkitės tamsių spalvų kelnes

Tamprės, dviratininko šortukai ir pan. turėtų būti kuo tamsesni, pvz., juodi arba tamsiai mėlyni. Kad ir kokios aptemptos būtų kelnės, jei jos bus tamsios, dėmesys ne taip kryps į tą nelemtąjį defektą. Atminkite: tamsios spalvos efektas yra priešingas pilkos.

Rinkitės besiūles tampres

Per priekį einanti siūlė – bene dažniausia kupranugario pėdos vaizdo priežastis. Štai kodėl verta paieškoti besiūlių tamprių: jeigu siūlės nebus, ji ir neįsirėš.

Atkreipkite dėmesį į dydį

Vadinamoji kupranugario pėda neretai susiformuoja tik todėl, kad tamprės kiek per ankštos. Pasimatuokite didesnį dydį. Tikėtina, problemos nebeliks.

Rinkitės tampres su šakumo įsiuvu

Šakumo įsiuvas – tai rombo formos medžiagos skiautė, įsiuvama tarp kelnių kiškų. Įsiuvo paskirtis – patraukti per vidurį einančią siūlę ir taip eliminuoti jos padaromą efektą. Taigi, rinkitės tokias tampres, kurios turi šią detalę.

Venkite plonų audinių

Kad ir koks būtų kelnių dydis arba sukirpimas, kupranugario pėdos efektas gali išryškėti vien todėl, kad audinys yra pernelyg plonas. Audinio storumas ir standumas ypač aktualūs tamprių atveju.

Išbandykite modelį paaukštintu juosmeniu


Paaiškinimas paprastas: kuo aukštesnis kelnių juosmuo, tuo daugiau vietos atsiranda sričiai nuo tarpkojo iki juosmens, taigi, mažėja tikimybė, kad įsirėš per priekį einanti siūlė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)