Kokie tie klausimai? Tai išsiaiškinti padėjo nedidelė apklausa.

Egidija (42 m.): „Nežinau, iš kur kai kurie žmonės turi įžūlumo manęs paklausti, ar aš vis dar su tuo pačiu. Turi omeny, ar aš vis dar su tuo pačiu vyru. Tai man skamba kaip palinkėjimas išsiskirti. Aš irgi nepėsčia. Išgirdusi tokį kvailą klausimą, imu klausinėti: ar tu vis dar nebankrutavai, ar jūs dar nenumirėte, ar vis dar dirbate, neišmetė iš darbo... įdomiausia tai, kad kai kurie nagli aplinkiniai nesuvokia, kad jie klausinėja labai nemandagiai tarsi linkėdami blogo. Ką gi, kai išgirsta mano klausimą, kurį drebiu atgal, tik nutyla ir pasimoko visam laikui, nebuvo niekada, kad pakartotinai to paties paklaustų“.

Donatas (47 m.): „Mane erzina klausimai, į kuriuos atsakymas ir taip yra aiškus. Pavyzdžiui, į darbą aš visada einu pasitempęs, nes dirbu su klientais. Sutinku kaimynę, ji mato, kad skubu į darbą – mes nuolat su ja ryte prasilenkiame, nes ir ji į darbą vyksta tuo pačiu metu, kaip ir aš. Ji pamato mane su nauja striuke, o kaip tik iš vakaro lankiausi kirpykloje. Kaimynė ir klausia manęs: tai į pasimatymą susiruošei? Velniai rautų, kiekvieną dieną ji mane mato skubantį į darbą, kokie dar pasimatymai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)