1. Komplimentai, kurie rodo, kad jais tikite

Vienas svarbiausių dalykų, priverčiančių vyrą išsilydyti, yra žinojimas, kad jo partnerė jį palaiko ir juo tiki. Tai vienas nuosekliausių dalykų, kuriuos teko girdėti iš vyrų, kai kreipiausi į juos, rašydamas šį straipsnį, pažymi sekso ir porų santykių konsultantas Jordanas Gray. Vienas iš mano klientų pažymėjo: „Kai ji man sako, kad „Aš tavimi tikiu“, pasijuntu tarsi superdidvyris, galintis pasiekti bet ką“.

2. Su kūnu ir išvaizda susiję komplimentai

Nors vyrai Vakarų visuomenėje dėl savo kūno nesulaukia tiek daug sugėdinimo, kaip vidutinė moteris, jie vis tiek jaučiasi nesaugiai dėl kai kurių savo fizinės išvaizdos elementų. Be to, kiekvienam žmogui (nesvarbu, kokia jo lytis) patinka žinoti, kad jis savo partneriui yra estetiškai patrauklus. Galite pagirti jo rankas, akis, šlaunis ar intymias kūno dalis – vyrukai nėra pernelyg išrankūs, kai būna komplimentą išgirstančio asmens pusėje.

3. Komplimentai, kurie pripažįsta jo pastangas

Kiekvienam patinka būti pripažintam dėl pastangų, kurias jis įdeda puoselėjant santykius.
Parodykite savo partneriui, kad vertinate tai, ką jis dėl jūsų daro. Tai gali būti net paprasčiausi dalykai. Pastebėkite juos ir pripažinkite. Kai tik garsiai tai įvertinsite, sulauksite dar daugiau jo pastangų. O jei ir ne, vis tiek priversite jį pajusti, kad jis yra mylimas. Nesvarbu, ar jis išnešė šiukšles, ar pakeitė elektros lemputę, ar išplovė indus. Svarbiausia, kad pripažinote, jog jis stengiasi.

4. Komplimentai, rodantys, kad jį gerbiate

Keli tyrimai parodė, kad vyrams pagarba prilygsta meilei ir kad jiems svarbiau jaustis ne tiek mylimiems, kiek gerbiamiems. Nors aš nemanau, kad šie tyrimai yra itin reikšmingi asmeninėje plotmėje, svarbu pažymėti, kad jūsų vyras tikrai norėtų pasijusti gerbiamas.

5. Komplimentai, rodantys, kad pasitikite juo ir jo sugebėjimu vadovauti

Kaltinkite socialines sąlygas, biologiją ar kažką kita, bet daugumai vyrų širdies gilumoje patinka jaustis gyvenimo ir santykių lyderiais.

Parodykite jam, kad pasitikite jo gebėjimais, pasakydamos tokius komplimentus:
• „Aš tavimi pasitikiu“.
• „Aš esu tavo pusėje“.

6. Komplimentai, rodantys, kad esate jo apžavėta.

Iš esmės visiems vyrams yra pažįstamas jausmas, kai pro juos praeina tokia patraukli moteris, jog jiems pakerta kojas. Toks susižavėjimo antplūdis būna labai galingas. Leiskite jam žinoti, kad būdama šalia jo jaučiatės panašiai.

• „Būdama šalia tavęs nukaistu“.
• „Tu visada žinai, kaip priversti mane nusišypsoti“.

Jūsų vyras į vienus komplimentus sureaguos stipriau, negu į kitus. Išbandykite kelias pagyras ir pažiūrėkite, kas bus.

Tačiau kol nepasipylė komentarai, kam reikia glostyti vyro ego ir kad žmonėms nereikia komplimentų – jie tai turi jausti vidumi, pasakysime, kad šiuo straipsniu tesiekiame padėti žmonėms dažniau pajusti meilę. Visiems patinka sulaukti nuoširdaus komplimento, be to, dauguma šių komplimentų tinka ir pačioms moterims.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)