Eglė Pelienė-Venslovė konsultuoja suaugusiuosius, poras ir jaunus žmones kaip psichologė, psichoterapeutė, veda mokymus – verslo, retorikos, taip pat ir veidotyros. Ji atsakė į „Delfi“ klausimus, ar veidotyra praverčia bendraujant su įvairiais žmonėmis asmeniniame gyvenime ir profesinėje srityje, ar gali talkinti svarstantiems, kokią specialybę pasirinkti, ir ar padeda kiekvienam iš mūsų atskleisti savo potencialą.

Pašnekovė pasakojo, kad su žmonių veidų analizavimu susidūrė daugiau nei prieš du dešimtmečius – tuo metu vadovaudama vienai aviabendrovei sulaukė pasiūlymo dalyvauti veido bruožų analizavimo (angl. face reading) mokymuose.

„Pasirodo, viena didžiausių pasaulyje oro linijų bendrovių – „American Airlines“ tuo metu rengdavo tokius mokymus savo personalui, kuris turi tiesioginį ryšį su klientais, keleiviais. <...> Remiantis tomis žiniomis, būdavo sudaromi keleivių profiliai. Grįžusi iš mokymų, pradėjau plačiau domėtis, pasidarė įdomu, atsirado literatūros“, – teigė E. Pelienė-Veslovė ir pridūrė, kad veidotyra domėjosi „labai pragmatiškai, iš verslo pusės“. Pomėgis skatino kaupti žinias, o jos ilgainiui labai pasiteisino, pvz., dirbant su pardavimų komandomis. Po 2008-ųjų krizės sulaukusi pasiūlymų vesti verslo mokymus suaugusiesiems, ji susidarė veidotyros programą ir pradėjo vesti mokymus bei konsultuoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)