„Jūsų tikroji užduotis gyvenime yra išsiaiškinti savo pašaukimą ir dirbti tol, kol jį išsiaiškinsite, nes to reikia išgyvenimui. Jaunystėje turėjau darbą tol, kol supratau, kas mano gyvenimui suteikia prasmę“, – sakė O. Winfrey.

Moteris pasakoja gavusi žinių pranešėjos darbą, kai jai buvo 22-eji ir per metus uždirbo 22 tūkst. dolerių, o tai atrodė tikras svajonės išsipildymas, rašo goalcost.com.

„Dažnai sakydavau, ar gali įsivaizduoti, jei būdama 40-ies uždirbsiu 40 tūkst. dolerių? Tai būtų nuostabu! Tokia buvo mano svajonė, per metus uždirbti tiek, kiek man metų“, – pasakojo ji.

Vėliau O. Winfrey neteko žinių vedėjos darbo, nes buvo „juodaodė ir netinkamo dydžio“. Ji ėmė vesti pokalbių laidą, o po pirmosios laidos teigė supratusi, kad tai ir yra tai, ką ji turi daryti, pasijuto savimi.

Savo aistros atradimas suteiks energijos

Taigi, kaip žinoti, kad radote savo pašaukimą? Anot O. Winfrey, tiesiog pajusite tai. Moteris paaiškino, jog po to, kai ėmė vesti savo TV laidą, ji niekada nebeturėjo problemos dėl energijos stygiaus. Iš nuolat pavargusios ir perdegusios žinių vedėjos ji tapo energija trykštančia moterimi.

„Jei atrandate savo aistrą ir pašaukimą, tuomet niekada nepavargstate, o jei pavargstate – esate užpildyta energijos dėl savo atliekamo darbo. Žinau, kad darau būtent tai, ką turiu daryti“, – sakė O. Winfrey.

Anot moters, savo pašaukimo suradimas taip pat reiškia ir tai, kad darytumėte tą patį ir be jokio atlygio, tad šį klausimą sau taip pat būtina užduoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją