Aktorė iš vieno gerbėjo „Instagram“ gavo prašymą parašyti ką nors jo netrukus susituokiantiems draugams. „Iš pradžių parašiau sveikinimą, tačiau tada pagalvojau, Kristen, palauk, esi ištekėjusi moteris, ar neturėtum pasidalyti sukaupta išmintimi? Po to, kai tai parašiau, supratau, kad tai yra pagrindinės taisyklės, kurių mes su Dax'u laikomės, kad santykiai būtų sveiki. Tai veikia mums, tad štai šie patarimai ir jums“, – rašė K. Bell.

Pirmasis aktorės patarimas – nebijoti parodyti partneriui savo pažeidžiamumo, nes tai tik didina intymumo ir artumo pojūtį poroje.

Kitas patarimas – išlikti dėkingam už savo antrąją pusę. „Po 10 metų, kai dopamino kiekis sumažėja, atsiminkite: gyvenimas yra pašėlusi kelionė, tikra laimė joje būti su partneriu.“

K. Bell ragina „neprilipti“ prie mylimojo ar mylimosios. „Skirkite laiko tik sau, vienatvei. Tai tik padės jūsų santuokai“, – sako ji.

Džiaukites tuo, kas daro kitą žmogų laimingu ir leiskite jam turėti savų pomėgių.

Neatstumkite partnerio, kai pasirodo jo ar jos trūkumai. „Stipriausia meilė yra tuomet, kai mylite ką nors, nepaisant jų kalčių, klaidų ar charakterio trūkumų. Prisiminkite, kad visi elgiasi taip, kaip tuo metu gali geriausiai, su tuo, ką turi“, – rašė K. Bell.

Pora jau anksčiau interviu yra atskleidusi, kad jų santuoka tikrai nesiklosto puikiai be jokių pastangų. „Mes dėl to sunkiai dirbame“, – yra pasakęs Dax'as.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)