Lietpaltis

„Lietpaltis yra vienas iš tų rūbų, kuris niekada neišeina iš mados. Sukurtas prieš 100 metų, kaip darbinis drabužis kareiviams, šį sezoną, stipriai vėl atgimsta, kaip pagrindinis sezono must have“, – teigia I. Daugirdaitė.

Stilistė siūlo rinktis įvairiausio tipo lietpalčius: „Gali būti nuo klasikinio kirpimo, dviborčio užsegimo, smėlinės spalvos iki minimalistiško, lengvo audinio kritimo ar itin sudėtingų, su daugybe detalių, užsegimų, sagtelių ir t.t.“

Kelnės – „Lindex“; Diržas – „Karen Millen“; Marškinėliai – „Zara“; Lietpaltis – „Peek&Cloppenburg“; Skrybelė – „Zara“; Rankinė – „Scalini“; Aukštakulniai – „Zara“.

Raudona

„Viena iš labiausiai akį traukiančių tendencijų 2018-ųjų pavasarį/vasarą – raudona spalva (pomidoro raudona)“, – sako I. Daugirdaitė.

Stilistė rekomenduoja rengtis raudonai nuo galvos iki kojų: „Ryškiai, drąsiai ir daug negalvojant. Ši spalva dominavo mados savaitėse. Raudonai aprengti modeliai žengė tiek „Preen“, tiek „Victorios Beckham“ pavasario/vasaros pristatymuose.“

Džinsai – „Zara“; Marškinėliai – „New Yorker“; Kepurė – „Sinsay“; Džinsinis švarkas – „Lindex“; Lietpaltis – „Monton“; Kuprinė – „Tommy Hilfiger“; Batai – „Zara“.

Retro gėlės

Šį sezoną pražys 60-ųjų gėlės. „Madingos įvairių dydžių ir spalvų gėlės, jomis galite drąsiai puoštis nuo galvos iki kojų. Visgi, jei bijote taip rizikuoti, užteks tiesiog palaidinės, suknelės ar sijono, kuris papuoš ir nukels į senus laikus su tikrai stilingu prieskoniu“, – sako stilistė.

Palaidinė – „Zara“; Kelnės – „Karen Millen“; Skrybelė – „New Yorker“; Rankinė – „Karen Millen“; Aukštakulniai – „Zara“.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)