Spalvotos pėdkelnės

„Nuostabiausia šioje ryškių ir spalvotų pėdkelnių madoje yra tai, kad pėdkelnės pradeda tarnauti ne tik kaip funkcionalus moters aksesuaras, bet kaip atskiras mados elementas. Jis gali ne tik užbaigti jūsų kuriamą eilutę, bet ir tapti pagrindiniu akcentu. Pavyzdžiui, derinti raudonas pėdkelnes prie paprasto džinsinio sijono, blizgančias pėdkelnės prie vakarinės sukneles ar bet kokios ryškios spalvos pėdkelnės prie to paties atspalvio batų (sportinės avalynes ar aukštakulnių). Daugybė galimybių, kaip pėdkelnes galima dėvėti šį sezoną“, – teigia I. Daugirdaitė.

Sportinė avalynė

Pasak stilistės, moterų gyvenimą gerokai palengvino į madą atėjusi sportinė avalynė, kurią tapo įprasta dėvėti ne tik sporto salėje, bet ir kasdieniame gyvenime.

„Šis sezonas ne išimtis. Ortopedinio tipo sportiniai bateliai dideliu padu, su kuo daugiau spalvos ir kuo masyvesni yra tai, ko reikia šiam pavasariui. Kas galėtų būti nuostabiau, jei ne patogi ir ryški avalynė, verčianti pakeisti taip nusibodusius juodus batus. Pirmyn į patogumą ir spalvas!“, – drąsina I. Daugirdaitė.

Rankinė-diržas arba rankinė per petį

„Tai tendencija, kuri tiesiog kvieste kviečia madistes ir stiliaus ieškotojas turėti savo spintoje šį mažą aksesuarą. Jis yra be galo patogus ir nešiojamas įvairiais būdais: per petį, per juosmenį ar tiesiog vietoj diržo. Šio aksesuaro užuomazgos prasidejo dar 2012-1013 metais, kai „Moschino“ juos pasiūlė savo kolekcijoje. Tačiau šis pavasaris ir vasara yra jo kulminacija, kai privalu tai turėti. Šios mažos rankinės derinti praktiškai nereikia, galima nešioti apjuosus aplink liemenį ant elegantiško švarkelo, kasdienių džinsų ar krentančios šilko suknelės“, – pataria stilistė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)