O išsirinkti – nesunku. Tereikia derinti papuošalą prie savo odos tono. Išsiaiškinkite, ar dėvite jums iš tiesų tinkančius papuošalus.

1 patarimas: išsiaiškinkite, ar jūsų odos potonis šiltas, ar šaltas

Jei visą dieną praleidote paplūdimyje ir grįžote namo dailiai nurudusi, tikėtina, kad jūsų odos potonis šiltas. O jei po saulėtos vasaros dienos paplūdimyje parėjote namo nusvilusi, veikiausiai jūsų odos potonis šaltas.

2 patarimas: apžiūrėkite, kokios spalvos jūsų venos
Iš tiesų – priklausomai nuo to, kokios spalvos jūsų venos, sužinosite, ar jums labiau tinka sidabriniai, ar auksiniai papuošalai. Venas patogiausia apsižiūrėti ant riešo ar alkūnės linkyje. Ar jūsų venos melsvo atspalvio? Tuomet jūsų oda yra šalto atspalvio ir jums labiausiai tinka sidabro papuošalai. O gal jūsų venos su žalsvu atspalviu? Tokiu atveju jūsų oda – šilto potonio ir prie jos gražiau atrodys auksiniai papuošalai.

3 patarimas: peržiūrėkite savo drabužius

Jūsų drabužių spalvos – taip pat informatyvus rodiklis, pagal kurį galima spręsti, kokie papuošalai jums tinka. Jūsų spintoje – daug šiltų spalvų drabužių, kaip antai, raudonų, oranžinių, geltonų ir rudų? Tikėtina, kad jūsų oda turi šiltą potonį ir jums labiausiai tinka auksiniai papuošalai. O gal jūsų spintoje dominuoja žydri, žali, violetiniai ir rožiniai drabužiai? Tada sužibėsite, puošdamasi sidabro papuošalais.

4 patarimas: atkreipkite dėmesį į savo plaukų ir akių spalvą

Įsižiūrėkite į savo plaukų ir akių spalvą. Sidabras labiausiai tinka prie žydrų ir žalių akių bei šviesių plaukų, kadangi jūsų oda turi šaltą potonį. Prie rudų akių ir tamsių plaukų labiau tinka auksas, nes, tikėtina, jūsų oda turi šiltą potonį.

Ši spalva tinka jūsų asmenybės tipui

Atlikite trumpą testą. Ar šiuo metu esate pasipuošusi sidabriniais ar auksiniais papuošalais? Ar šis aprašymas jums tinka?

Tos, kurioms tinka sidabro papuošalai

Visada perkate sidabrinius papuošalus ir jums patinka sidabras? Veikiausiai esate šalto spalvinio tipo atstovė. Tarp savęs ir aplinkos išlaikote didesnį atstumą nei kiti, mėgstate dalį jausmų ir pan. pasilaikyti sau. Jums nepatinka, kai žmonės rėksmingai bendrauja, išsišoka, neturi saiko. Jums patinka paprastumas ir minimalizmas be akį rėžiančių gausių puošmenų. Jūsų moto: kam išsišokti ir reikalauti dėmesio – elkimės normaliai, to visiškai pakanka.

Tos, kurioms tinka aukso papuošalai

Jums mielesni auksiniai papuošalai? Tokiu atveju esate ganėtinai tiesmuka, spontaniška, drovia jūsų nepavadinsi. Jums patinka būti dėmesio centre, tiesa, šalia jūsų dauguma jaučiasi komfortiškai. Esate ryški, švytinti asmenybė, norite pademonstruoti tai pasauliui, puošdamasi auksiniais ar paauksuotais papuošalais. Kuo daugiau auksinių papuošalų turite, tuo būdingesni jums išvardinti asmenybės bruožai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją