Frazė „tiesiog draugai“ reiškia, kad su buvusiu žmogumi galite draugauti be seksualinės traukos ir potraukio arba konfliktų ir nemalonumų.

Tačiau ar tai reali galimybė?

Ar galite draugauti su žmogumi, kurį mylite?

Na, niekada nebūsite „tik draugai“ su žmogumi, su kuriuo turėjote meilės santykių, tačiau galite užmegzti naujus santykius be būtinybės konfliktuoti dėl to, kad įsimylėjote kitą žmogų.

Daug kas priklauso nuo to, kaip santykiai baigiasi.

Jei mylimasis sudaužė jums širdį ir išėjo nuo jūsų, sakydamas, kad niekada daugiau nenori jūsų matyti, tikrai bus sunku su tuo žmogumi draugauti.

Santykiuose, kuriuose buvo pažeistas pasitikėjimas, gali tekti tiesiog išeiti ir susitaikyti su tuo, kad jis daugiau niekada nebebus jūsų gyvenimo dalimi – apskritai.

Net jei tai reiškia, kad išsiskyrimo pasekmės bus sunkios ir skausmingos.

Jei buvote įsimylėję, svarbu duoti sau laiko gedėti dėl santykių. Turite skirti laiko ištirti ir apmąstyti, kas santykiuose buvo gero, kad galėtumėte judėti toliau ir išgydyti save nuo neigiamų jų aspektų.

Per šį procesą galite atrasti sveikatą ir pilnatvę sau, taip pat atleidimą jam ir bet kokiam neigiamam įvykiui, kuris įvyko santykiuose. Tai nereiškia, kad priimsite tą žmogų atgal į savo gyvenimą, bet galėsite pasitraukti – patogiai ir visapusiškai.