63 m. prancūzų modelis Yasmina Rossi – viena iš tų moterų, kurių grožis bėgant metams tik ryškėja. Ji teigia, kad organinė mityba padeda išsaugoti grožį. Y. Rossi užaugo Korsikoje ir ėmė maitintis organiškai gerokai anksčiau, nei ši tendencija tapo populiari. Plaukus ir odą modelis tepa natūraliais aliejais, be to, mankštinasi.

Kanadietė aktorė, modelis Carol Alt (57 m.) jaučiasi kupina energijos. Jos 89–60–89 cm metmenys sužavėjo lenktynininką Ayrtoną Senną, o vėliau tuometinį ledo ritulininką Aleksejų Jašiną. Lenktynininkas išmokė ją vairuoti sportinius automobilius, 13 m. jaunesnis Aleksejus stengiasi ją nuo to atpratinti. Modelis neturi jokių savų grožio ritualų, o dailią figūrą išsaugo, nes maitinasi žaliavalgiškai.

Sunku patikėti, bet jau įžengusi į septintą dešimtį Jilly Johnson garsėja ne knygomis apie anūkų auklėjimą, o tuo, kad yra apatinių drabužių modelis. Ji juokauja, kad pastaruosius 12 metų jos vyras labiau rūpinasi savimi nei ji. J. Johnson mielesnės laiko patikrintos kosmetikos priemonės nei naujovės. Ji plauna galvą vaikišku šampūnu, o vietoje veido šveitiklio naudoja flanelinę servetėlę.

Marie Helvin buvo vadinama gražiausia moterimi pasaulyje. Dabar 65 m. moteris atrodo dar gražiau. Ji sako neturinti vaikų, todėl nuolat rūpinasi savimi. Ji sportuoja, nerūko, laikosi griežtos dietos. M. Helvin įsitikinusi – meilės nusivylimų nebuvimas yra dar viena jos grožio paslaptis. Moteris sako, kad visada vengė emocinio artumo santykiuose, o tai padėjo jai išsaugoti psichinę sveikatą ir grožį.

Būtų neteisinga vadinti Ines de La Fressange vien tik modeliu. Prancūzai laiko ją stiliaus ikona, tendencijas diktuojančiu žmogumi, Paryžiaus prabangos modeliu. Ji yra gavusi vieną iš garbingiausių apdovanojimų už pasiekimus Prancūzijoje – Garbės legiono ordiną. Ines mano, kad jos grožio paslaptis – sugebėjimas vengti stresinių situacijų, juk visi žinome, kad raukšlių atsiranda dėl streso. Juk dauguma dalykų galiausiai pasirodo ne tokie svarbūs, kaip manėme iš pradžių.

99 m. Tao Porchon-Lynch savo pavyzdžiu įkvėpė ne vieną kartą – Antrojo pasaulinio karo metais ji buvo prancūzų pasipriešinimo judėjimo dalyvė, taip pat aktorė, kino prodiuserė, modelis, vyno ekspertė, sportinių šokių konkursų dalyvė, jogos mokytoja. Ji – gyvas pačios mėgstamos mantros įsikūnijimas: „Nėra nieko, ko negalėtum padaryti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)