Galiausiai, bet ne mažiau svarbu, kad būtiniausios vasarinės suknelės atrodytų stilingai tiek pačios savaime, tiek su visais aksesuarais. Jos ne visada turi būti lengvai apsirengiamos, tačiau turėtų atrodyti taip, kad tvarkant dienos reikalus nekeltų jokių rūpesčių. Būtent tai įrodo šios elegantiškos ir būtiniausios vasarinės suknelės.

Nerta ilga suknelė

Ilgos nertos suknelės, priartėjančios prie ribos tarp aukšto stiliaus ir tikrojo seksualumo, gali būti tiek rafinuotos, tiek koketiškos, nelygu nėrimo raštas ir siūlai.

Džinsinio audinio suknelė

Ilga suknelė su siauromis petnešėlėmis, pasiūta iš netikėto audinio, pavyzdžiui, džinsinės medžiagos, suteiks papildomo įspūdžio. Ieškokite tokio džinsinio audinio, kurio didžiąją dalį sudarytų medvilnė – tuomet neteks būgštauti, kad perkaisite. Džinsiniai aksesuarai padės sukurti gatvės stilių, o kardiganas prie tokios suknelės suteiks daugiau oficialumo.

Gėlėta midi suknelė

Jei ieškote suknelės, kuri tiktų tiek biurui, tiek vėlyviems pusryčiams, rinkitės gėlėtą midi suknelę. Nesvarbu, ar norėsite prie jos avėti ryškius aukštakulnius, ar sportinius batelius, gėlėta midi suknelė tiks visais atvejais.

Romantiška maksi suknelė

Kaip ir gyvenime, taip ir kalbant apie šio stiliaus vasarinę suknelę, romantika yra atvira interpretacijai. Romantika gali reikšti raukinius, mielą raštą ar perregimą šifono audinį.

Sportinė suknelė

Jei mėgstate būti aktyvios, bet boditės dviratininkų šortais ir atskirai vilkimais drabužiais, tikrai norėsite į savo vasaros aprangos rotaciją įtraukti sportinę suknelę. Mums patinka kasdienio kirpimo suknelė virš kelių, kuri puikiai atrodo su jūsų mėgstamais sportiniais bateliais.

Apatinukų stiliaus suknelė

Nesvarbu, ar mėgstate apatinio trikotažo įkvėptas detales, ar stengiatės būti kuo minimalistiškesnė ir paprastesnė, vasarą būtina dėvėti apatinukų stiliaus suknelę. Priešingai nei manoma, šio stiliaus suknelė neprivalo būti su plonytėmis petnešėlėmis. Pagrindinis šios vasarinės suknelės elementas veikiau yra tai, kaip ji krenta ir plaikstosi.

Marškinių stiliaus suknelė

Neleiskite, kad apykaklė jus apgautų. Šilko, lino ar medvilnės vasarinės marškinių stiliaus suknelės yra vienos patogiausių, tačiau iškirptės forma suteikia išskirtinumo, todėl atrodysite dalykiškai, net jei būsite vargiai užsisegusios sagutes.

Lininė suknelė

Nepaisant siluetų, lininė suknelė privalo būti bet kokiame vasaros garderobe. Siūlome atsisakyti įsivaizdavimo, kad lininiai drabužiai gali būt dėvimi nesusiglamžę, ir rinktis švelniai glamžytą įvaizdį. Jei nespjaunate į raukšles, išbandykite platų, ilgą sijoną, kuris natūraliai atrodo šiek tiek nelygintas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją