„Qunomedical“ medicinos centruose dirbantys gydytojai atkreipia dėmesį į tai, kad apie operacijas ir chirurgiją teikiamoje informacijoje gausu specifinių terminų ar tiesiog žargono, trukdančio tiksliai suprasti, kaip atliekamos ir kam yra skirtos konkrečios procedūros, rašo „The Sun“.

Kalbant apie krūtų didinimo operacijas, galima paminėti du mitus, įsitvirtinusius dėl neteisingai suprastos arba tiesiog klaidingos informacijos.

Mitas Nr. 1

Begalė moterų mano, kad krūtų didinimas apsiriboja viena vienintele procedūra. Deja, taip nėra.

Tiesa ta, kad implantus būtina pakeisti, be to, reguliariai ir galbūt net dažniau nei manote.

Tai reiškia, kad jei svajojate apie didesnes krūtis, „po skalpeliu“ turite nusiteikti gultis daugiau nei kartą.

„Daugelio druskos tirpalu arba silikono geliu užpildytų implantų galiojimo terminas – nuo 10 iki 20 metų, – aiškina medikai. – Todėl kas 10–25 metus krūtų implantus rekomenduojama pakeisti. Dažnį lemia implanto rūšis ir konkrečios moters gyvenimo būdas.“

Minėtina, kad poreikį pakeisti implantus gali koreguoti ir tokie gyvenimo pokyčiai kaip nėštumas, svorio netekimas arba priaugimas, taip pat natūralus senėjimas.

Mitas Nr. 2

Gal manote, kad po krūtų padidinimo riebalais (augmentacijos) procedūros krūtys gali atrodyti taip, kaip padidintos įsodinus implantus? Vis dėlto taip nėra – šios procedūros skiriasi.

Krūtų augmentacijos operacija yra kosmetinė procedūra, kuria, paprastai suleidžiant riebalus, tiktai pakoreguojamas krūtų dydis arba forma.

Svarbu suprasti, kad riebalais krūtis pavyksta padidinti ne daugiau kaip vienu dydžiu, taigi, jeigu svajojate apie melionus, tokia procedūra ne jums. Jos tikslas – pakoreguoti formą, o ne dydį. Jei norisi pastebimai didesnio biusto, teks apsispręsti dėl implantų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją