„Iššūkis pabūti be liemenėlės veda į sveikatingumą. Lygiai taip pat, kaip kvietimas atsisakyti kavos ar cukraus, – lygina ji. – Šiemet prie visą liepą vykusios iniciatyvos prisijungė dar daugiau moterų negu sulaukdavau ankstesniais metais – iš viso apie 9400. Tarp jų buvo ir senbuvių, ir naujokių.“

Edita įsitikinusi, kad atsisakyti liemenėlės verta visų pirma dėl sveikatos, tačiau pastebi, kad tam dažnai trukdo nepagrįstos baimės. „Moterys baiminasi, kad kas nors gali tai pamatyti, bet aš užtikrinu, kad tikrai niekas specialiai netyrinėja, ar tu nešioji liemenėlę, ar ne. O išdrįsusios paskui pasakoja, kad iš tiesų niekas nė nepastebi, juokiasi, kad artimiausia draugė ar sesuo tik po mėnesio pamatė. Aš pati per visus dešimt metų nė karto nesu susidūrusi su jokiais nemaloniais komentarais, gal tik per eilinę sveikatos patikrą nustebinau gydytoją, kai teko pasikelti marškinėlius“, – šypsosi iniciatyvos sumanytoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)