Gamindama kibinus, kuriuos taip pat mėgsta ir Gabrielius Vagelis, moteris papasakojo įdomių detalių apie savo sūnų.

Mama išdavė, kad Gabrieliui patinka viskas, kas su varške: „Jam bet ką su varške gali paduoti“, – šypsojosi moteris. Ji taip pat pasidalino, kad sūnui patinka Kijevo kotletai, kuriuos ji pati taip pat gamina, mat mėgsta suktis virtuvėje. Moteris net duoną namuose pati kepa, kai turi laiko.

Ji itin užimtą ir areniniams koncertams besirengiantį sūnų vis stengiasi pamaitinti naminiu maistu, bet teigia, kad jų gyvenime tikrai pasitaiko ir maisto užsisakymo į namus.

Dalia Vagelienė

„Nuo pat kūdikystės Gabrielius buvo kitoks“, – sako žinomo dainininko mama. O kad vaikas bus scenos žmogus, jai pradėjo aiškėti sūnui sukakus 6–7 metams. „Jis sugalvodavo kažkokį pasirodymą – šokį ar dainą – ir tada pasikviesdavo mane parodyti“, – prisiminė Dalia. Ji sako, kad pamačius sūnaus kūrybą būdavo ir juoko, ir ašarų, ir siūlymų jį užrašyti į talentų konkursą. Tačiau šis vis atsisakydavo – pasirodymai buvo skirti tik mamai. „Kai norėsiu, pats nueisiu, man nieko nereikia“, – vaikas, grojęs fleita, lankęs „Ąžuoliuko“ chorą, tvirtą charakterį rodė mamai.

Tuo tarpu Gabrieliaus brolis Osvaldas polinkio muzikai nedemonstravo. Dalia prisimena, kad šis buvęs labai geras mokinys, taip pat – ir sportininkas. „Tai ir labai gerai – dabar vienas dainuoja, kitas vadybina“, – juokiasi mama, pasakodama apie brolių duetą.

Dalia Vagelienė, Eglė Kernagytė

Kai Gabrieliui buvo 15-a, vieną sekmadienį jis dingo – išėjo iš namų. „Visą dieną jo nėra. Skambinu vienam draugui, skambinu kitam, skambinu tiems, su kuo jis bendraudavo – niekas nieko nežino. Telefono nekelia, mama panikoje, o jis paprastai pasakydavo, jei kur išeidavo“, – pasakojo mama, kurios širdyje dėjosi tikros audros.

Vis dėlto, viskas baigėsi ypač linksmai: „Grįžta vaikinas apie kokią 6-7 vakare ir sako: „Tai va. Aš patekau į tarptautinį Stano chorą.“ Negi barsi“, – gerokai nervų ir džiaugsmo sukėlusią situaciją prisiminė Dalia.

„Po metų jis nuėjo į Lietuvos balsą, kur pateko pas mano labai mylimą Merūną ir priėjo iki finalų“, – pasakojo ji apie sūnaus karjeros pradžią. Vėliau vaikinas pradėjo kurti dainas ir vis labiau įsitvirtinti muzikinėje karjeroje.

„Jis daro tai, ką jaučia, ir kuo gyvena“, – džiaugiasi Dalia.

Viso pokalbio pasiklausyti ir gardžių pyragėlių receptą sužinoti kviečiame laidoje „Mamų virtuvė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)