Kad būtų smagiau, jiedu traukė ant lapelių surašytus klausimus ir vienas po kito atsakinėdami įsitraukė į smagų žaidimą. Kurio šeimos nario gaminami patiekalai skaniausi? Kokia kalėdinė dovana geriausia? Kokį maisto produktą išbrauktų iš savo raciono ir t.t. Sulig kiekvienu klausimu atsakymai skambėjo vis drąsesni ir atviresni.

„Džiugai, kuo norėtum būti užaugęs?“ – dar vieno klausimo sūnaus paklausė E. Kernagytė. „Anksčiau norėjau būti aktoriumi, bet dabar nebelabai jau to noriu. Manau, kad dabar aš jau tikrai žinau, kuo noriu būti. Man labai patinka muzika, tai aš labai noriu būti muzikantu. Tik nežinau, aš labai norėčiau groti ir gitara, ir būgnais, ir būti vokalistu. Tai būtų arba alternatyvaus roko, arba sunkaus metalo grupė“, – garsiai svajojo dvylikametis šefas.

Itin artimą ryšį su sūnumi turinti laidos vedėja išdavė, kad svarbiausia – kokybiškai kartu leidžiamas laikas. Jiedu abu vardijo, kad mėgstamiausios veiklos kartu – tai muzikos klausymasis, filmų žiūrėjimasis, pokalbiai ir net vaikščiojimas po dėvėtų rūbų parduotuves.

Išsitraukusi klausimą, ko išmoko iš sūnaus, E. Kernagytė atsakė nesudvejojusi: „Išmokau nebijoti būti savimi. Būti laisvu, kūrybišku žmogumi ir per daug nesijaudinti, ką apie mane mano kiti. Gyventi gyvenimą pilna koja, mokėti džiaugtis dalykais nuo pačių mažiausių iki didžiausių, nes Džiugą džiugina viskas. Jis labai atitinka savo vardą, o man belieka eiti iš paskos ir mokytis, kaip tą džiaugsmą atrasti gyvenime.“

Viso pokalbio kviečiame klausytis laidos „Mamų virtuvė“ įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją