Paklausta apie motinystę žinoma moteris prisipažino, kad apie tokią gausią šeimą, kokią turi dabar, niekad nė nesvajojusi. „Niekada negalvojau, kad būsiu trijų vaikų mama, – šypsodamasi kalbėjo Atlanta ir pasidalijo vienu reikšmingu prisiminimu: – Buvau užmiršusi, bet prisiminiau vieną įvykį. Seniau būdavo madinga kreiptis į astrologus, kad tau išprognozuotų, kaip klostysis gyvenime. Prisiminiau, kad maždaug prieš 20 metų, kuomet dar neturėjau nė vieno vaiko, ponia Palmira pasakė, kad aš turėsiu tris dukteris. Tokią pranašystę aš iš karto nurašiau. Galvojau, tai tikrai neįmanoma, na vienas vaikas – daugiausia.“

Tačiau pranašystė išsipildė – dabar dainininkė yra trijų dukrų mama. Vyresnėlei Saulei šiemet sukaks 17 m., o sesėms dvynukėms – 3 m.

Elena Puidokaitė

Laidoje E. Puidokaitė-Bruzgulienė sakė, kad sudėtingiausias etapas žmogaus gyvenime yra paauglystė, juk tuo metu vyksta tiek daug pokyčių. Moteris prisipažino, kad pirmagimės paauglystė ją užklupo nepasiruošusią, tačiau ilgainiui ji suprato, kad svarbiausia šiame etape lieka besąlygiška meilė ir stiprus tarpusavio ryšys.

„Kartais dėl Saulės patarimų klausiu savo mamos, bet ji sako: o tu prisimink, kokia pati buvai paauglystėje. Sakė, kad su manim buvo blogiau. Tikrai esu padariusi dalykų, dėl ko mamai teko išsigąsti. Ji yra važiavusi manęs traukti iš diskotekų, būta kitų dalykų. Žodžiu, tikrai esu mamai spaudimą pakėlusi“, – dabar juokiasi dainininkė.

Kalbėdama apie motinystės iššūkius ji pabrėžė, kad itin svarbu turėti laiko tik sau. „Jėgų pasisemiu ir ramybę atrandu turėdama kokybiško laiko su savimi. Neslėpsiu, kad man tikrai būtų sudėtinga neišėjus iš namų ar su sergančiais vaikais visą savaitę praleisti namuose. Todėl aš esu už tai, kad žmonės dalintųsi pagalba ir leistų šiek tiek atsitraukti. Mama turi būti pailsėjusi, o po to – ir visi kiti, – sakė laidos viešnia ir išdavė savo laimės receptą: – O dabar aš laukiu pavasario ir vasaros, nes turiu „Vespa“ ir tai yra didysis mano gyvenimo malonumas. Laukiu sezono pradžios, kai bus geras oras ir aš galėsiu savo motoroleriu lėkti pasibūti viena.“

Elena Puidokaitė, Eglė Kernagytė

Nors iš pažiūros atrodo, kad garsi moteris savo gyvenimą puikiai sustygavusi – sugeba suderinti ir motinystę, ir darbą, tačiau ji prisipažįsta, kad ne visada viskas einasi kaip per sviestą ir pavyksta viską suspėti. Tačiau pasidžiaugia, kad dabar jau supranta, jog normalu nespėti aprėpti visų užmojų.

„Patys iš savęs reikalaujame to, ko nereikia. Aš pati visaip bandau save stabdyti ir priminti, kad užtenka būti pakankamai, nebūtina stengtis būti tobulai“, – sau ir kitoms mamoms pataria E. Puidokaitė-Bruzgulienė.

Viso pokalbio su dainininke kviečiame klausytis ir sveikuoliškų keksiukų receptą sužinoti laidos įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją