„Šiai dienai aš galiu pasakyti, kad mano toks sprendimas visgi pasukti skirtingais keliais buvo geras, bet jis buvo visiškai netikėtas. Aš negalvojau, kad mes išsiskirsime tada, kai aš gausiu į galvą. Kaip moteris aš tikėjausi, kad jis sugrįš, ar atsiprašys“, – taip itin atvirą interviu laidoje „Kasdienybės herojai“ pradeda žinoma nuomonės formuotoja ir verslininkė.

Kasdienybės herojai. Viktorija Siegel: kas sugriovė jos santuoką, kodėl užrašė mamai namą ir ką mano apie pajūrio milijonierių

Prieš tris mėnesius į šiuos gražius namus buvo iškviesta greitoji ir policija. Pareigūnus iškvietė Viktorija - pranešusi, kad jos vyras prieš ją smurtavo. Laurynas tuo metu buvo nakčiai uždarytas į areštinę. Tačiau aktyviai bendravo su žiniasklaida ir teigė, kad yra apkaltintas neteisingai.

Nėra čia ką ir slėpti, tuo metu ko gero išties didesnė dalis visuomenės palaikė Lauryną. Ir net žinomi žmonės, pavyzdžiui, Arūnas Valinskas, išreiškė palaikymą Laurynui, o Viktorijai negailėjo piktų žodžių. Nepaisant to, Viktorija atviravo kur kas mažiau.

Šiandien ji neslepia – po konflikto šį pavasarį, ko gero būtų užtekę paprasto vyro atsiprašymo, ir viskas būtų stoję į senas vietas. Viktorija patikina – ji būtų atleidusi sutuoktiniui.

„Tikriausiai taip. Tada dar taip, nes tu, kai myli žmogų, atrodo, gali viską atleisti. Aš daug atleidau, daug į ką užmerkiau akis. Buvo tikrai labai rimtų problemų“, – sako pašnekovė.

Suodaičių skyrybos dar nė neprasidėjo – kol kas abu delsia, nei vienas nepateikė prašymo skirtis.

„Pradžioje dauguma smerkė, kad aš čia kažką suplanavau, kad aš bandau kažkaip Lauryną apgauti, barakuda. Įdomu, kame barakuda? Kad pati dirbu, savo verslą turiu? Kaip sakant, nei vienas vyras man jau seniai nė cento neduoda. Tai aš vyrams duodu, o ypač paskutiniam vyrui. O kiek esu davusi pinigų ir dar, ko gero, kiek reikės“, – sako V. Siegel.

Viktorija Siegel

Ar tikrai nuoširdi meilė tapo gudriu verslo planu? Kodėl ji užrašė mamai savo namą? Ar atidavė garsiuosius prabangius kostiumus Laurynui?

Kokios sumos Lauryno advokatai paprašė už taikias skyrybas? Ir kodėl šiuo metu vyksta auditas jos įmonėje?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę - interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)