Naujausioje laidoje „Kasdienybės herojai“ garsi moteris atvirai prabils apie tikrąsias skyrybų su Laurynu Suodaičiu priežastis ir papasakos, kuo gyvena dabar.

Visą interviu Delfi Plius prenumeratoriai galės išvysti jau šį vakarą išankstinėje laidos premjeroje.

„Aš matydavau, kokios būklės mano vyras grįžta iš tų medžioklių“, – pasiryžusi itin atviram interviu be užuolankų sakė V. Siegel.

Ar tikrai nuoširdi meilė tapo gudriu verslo planu ir kam reikėjo namą užrašyti savo mamai? Pagaliau – kiek kainuos garsiosios skyrybos?

Viktorija Siegel, Laurynas Suodaitis, policija / Delfi, organizatorių nuotr.

„Už tylias skyrybas paprašė septynženklės sumos“, – atskleidė V. Siegel.

Garsi moteris paatviravo apie tai, kaip sekasi jos verslui, neišsisukinėjo nuo klausimų ir apie skandalingą romaną su garsiuoju pajūrio milijonieriumi.

„Moku už tai karma“, – šypsodamasi prieš kamerą sakė ji.

Viktorija Siegel

Interviu su Laurynu Suodaičiu galite pažiūrėti ČIA.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)