Prieš septynerius metus merginą iš Klaipėdos, kaip savo širdies draugę ir modelį, tuomet visuomenei pristatė verslininkas Danielius Bunkus. Pora susilaukė dukros, nevengė viešumo, mielai pozavo fotografams ir dalijo interviu.

Kasdienybės herojai. Viktorija Siegel: kas sugriovė jos santuoką, kodėl užrašė mamai namą ir ką mano apie pajūrio milijonierių

Tačiau Viktorijos populiarumas dar labiau šovė į viršų, kai ji įsimylėjo Danieliaus draugą, ir judviejų dukros krikšto tėvą Lauryną Suodaitį.

„Šiai dienai mes su Danieliumi Bunkumi, Nikolės tėčiu, aptariame visus dukros klausimus. Nepaisant to, kad aš labai stipriai jį įskaudinau. Ir aš tikrai drąsiai galiu pripažinti, ir man labai dėl to nemalonu. Galbūt viskas per tą jaunystę – kvailystę.

Aš tikrai beprotiškai jį įskaudinau. Tikriausiai dabar moku už tai karmą, moku kainą viso to“, – sako laidos „Kasdienybės herojai“ viešnia.

Tačiau kodėl amžiną meilę vienas kitam prisiekę Viktorija ir Laurynas šitaip susipyko, kad šiandien bendrauja tik per teisininkus.

„Iš tiesų buvo priklausomybės. Ne tik su alkoholiu, bet ir su kitais dalykais. Ir kai tai kartojasi nuolatos, tai tiesiog tampa jau didele šeimos problema. Nes kai yra tokios stiprios priklausomybės, reikia eiti ir jas spręsti. Aš tai taip bent jau manyčiau.

Dėl ko, pavyzdžiui, man yra priekaištaujama dėl tų pačių medžioklių. Kad aš skambinau, tikrinau. Nes elementariausiai aš matydavau, kokiame stovyje kartais mano vyras grįžta iš tų medžioklių. Vis tiek yra ir šautuvai, tau rūpi žmogus. Tau rūpi jo gerovė. O tai tęsėsi iš tiesų ne vieną ar net du mėnesius“, – pirmą kartą laidoje „Kasdienybės herojai“ prisipažino žinoma moteris.

Verslininkė bei nuomonės formuotoja įtaria, kad jų namuose ir bendrų draugų vakarėliuose ne tik alkoholis liejosi laisvai. Tačiau ji šiandien patikina iki galo negali nei patvirtinti, nei paneigti, ar linksmybės nesibaigdavo apsvaigus ir nuo narkotinių medžiagų.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ - tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)