„Aš niekada neslėpiau. Taip, buvo tie santykiai. Taip, aš tuo tikrai nesidžiaugiu. Bet kiekvienas mes padarome kažkokių klaidų.

Jis buvo vedęs, ir tai yra negražu. Nebekartočiau gyvenime tokios klaidos. Tai yra pamokos gyvenime. Ir žinot, kartais galvoju, ar atsukęa laiką atgal kažko tai nedarytum? Taip, tikrai yra tokių dalykų, kurių nedaryčiau, nesielgčiau. Bet galbūt dėl to aš ir esu čia, kur aš esu“, – sako Viktorija.

Ir iš tikrųjų, pastaruoju metu, viso Viktorijos ir jos vyro konfliktų kontekste, buvo paviešinta išties nemažai faktų iš Viktorijos praeities.

Kasdienybės herojai. Viktorija Siegel: kas sugriovė jos santuoką, kodėl užrašė mamai namą ir ką mano apie pajūrio milijonierių

„Tai kai prasidėjo tas visas skandalas, aš supratau, kad labai daug žmonių nori pasidaryti reitingus ant mano pavardės. Žinot, visi šneka, tai ir aš pašnekėsiu. Tai aš vertinu tai kaip tiesiog norą vietoj ir laiku įšokti į traukinį ir irgi pasisakyti.

Tai yra praeitis, kurios nepakeisi, tai buvo. Kiekvienas žmogus turi praeitį, kiekvienas žmogus turi buvusius. Ne aš viena. Aš gal neičiau, nekalbėčiau, bet kiekvienas turi teisę pasirinkti. Bet tikrai man dėl to nei skauda, nei neskauda.

Man skauda tik va dėl vieno, kai mano vis dar esamas vyras bando mane pažeminti visais įmanomais būdais. Vis mėgsta tarp eilučių pabrėžti ir kokia bloga mama, ir kokia kaip žmogus negera. Tai va šitie dalykai skaudina. O dėl buvusių, aš jų neištrinsiu iš gyvenimo, jie buvo, tai yra gyvenimo istorija, kurios aš neslepiu“, – sako Viktorija.

Ignas Jomantas taip pat pasakojo prisimenantis, kad Viktorijos mama labai stengėsi dėl dukros ir bandė jai nutiesti kelią į laimę net ir netradiciniais būdais – valant čakras, vedant ją pas bioenergetikus.

„Mano mama ir pati yra yra bioenergetikė, ir aš labai tuo domiuosi. Ir aš taip gailiuosi, kad nepasiklausiau tam tikrų jos patarimų ir dėl šios santuokos, ir prieš santuoką duotų.

Supratau tik viena: mamų reikia klausyti. Jos turi daugiau išminties. Mano mama išties labai mane spaudė ir aš atsimenu, labai pykau. Kai man buvo 17 metų, aš pas Gediminą Žilinską atvažiavau. Pasidariau fotosesiją – buvau to sudėjimo ir bruožų, kur galėjau išvykti į Milaną dirbti modeliu.

Tai mama tuo metu manęs neišleido, nes aš privalėjau pabaigti kolegiją. Aš studijavau vienu metu ir Klaipėdos valstybinėje kolegijoje grožio terapiją, t. y. kosmetologiją, ir studijavau slaugą.

Tai mane mama labai po priespauda laikė dėl mokslų, ir iš tiesų labai man daug kur patardavo. Bet galiu pasakyti, kad pasiklausiau galbūt tik 5 procentus iš jos patarimų, galbūt dėl to tiek esu padariusi kvailysčių“, – patikino Viktorija.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ - tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją