„Jaučiuosi visaip. Būna gera, grįžtu, atsigulu prie televizoriaus, nieko nesitvarkau, niekas man nieko negali čia pareguliuoti, nieko neturiu laukti, turiu savo taisykles, ir žinai, kad grįžus viską rasi taip, kaip palikai.

Bet būna tikrai akimirkų, kai apima liūdesys. Ir tada jau suprantu, kad ne, ilgai aš vienas negalėčiau būt, tai čia faktas. Tikrai būna, kartais norisi lėkt į miestą, lėkt į studiją, lėkt į darbus, kad nebūčiau ilgai vienas“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako žinomas vyras.

Deividas čia jau gyvena daugiau nei metus, tačiau laiko stoka iki šiol trukdo pabaigti visus remonto darbus. „Jei įsirenginėjate naujus namus, nusiteikite, kad baldus gaminti gali ir pusmetį“, – sako pašnekovas.

Deividas Meškauskas

Tačiau kaip priprasti prie to vienišiaus gyvenimo, kai ilgus metus gyvenai šeimoje? Kai buitis ir rutina buvo bendra su mylima moterimi ir vaikais?

Juk neretai žmonės linkę po skyrybų malšinti liūdesį ir ne visai tinkamais būdais. Pavyzdžiui, alkoholiu. Ar Deividas buvo vienas iš jų?

„Kas sakė, kad aš liūdėjau? Viskas yra gerai, viskas yra gražu, pasaulis gražus. Taip atsitiko, toliau gyvenimas tęsiasi, ir nieko. Aš nebuvau liūdnas“, – atvirauja vyras.

O kad kiekvienas su tokia ramybe ir susitaikymu išgyventų skyrybas.

„Taip atsitiko, buvo visko, buvo tikrai gražių akimirkų, buvo negražių, buvo stiprus ir dvasinis ryšys, ir ko tik nebuvo. Tai yra gyvenimas“, – sako Deividas.

Deividas Meškauskas

Kurį laiką jau sklinda kalbos, kad žinomas šokėjas turi antrą pusę. Ar tai tiesa? Kodėl jis dar vengia apie tai kalbėti?

„Aš nesu vienišius“, – išskirtiniame interviu pasakoja televizijos projektuose išgarsėjęs vyras.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją