Tuomet Vaiva atsiribojo nuo žiniasklaidos, tačiau šiandien laidoje „Kasdienybės herojai“ sutiko detaliai papasakoti, kokie gi pokyčiai iš tikrųjų buvo nutikę jų gyvenime.

„Vaikai užaugo. Namas didelis, niekam nereikalingas. Mes čia dviese su vyru pastoviai, ir pagalvojome, kad galbūt galima parduoti tą namą, pavyzdžiui. Ir nusipirkti kažką kitur, kur yra šilčiau, įdomiau.

Reikia dar pradėti tikriausiai nuo to, kad kai prasidėjo čia visi tie virusai, ir kai mus uždarė, mes pirmą kartą supratome su Gaudentu, kad galime dirbti per atstumą nebeprisirišdami prie gyvenamos vietos“, – laidoje pasakojimą pradeda žinoma moteris.

„Tada nusprendėme išvažiuoti į Indiją. Aš ir Gaudentas. Aš į moterų vienuolyną. Jis – į vyrų. Pagyventi 5 gal metus, kol esame dar sveiki, energingi. Tokią techniką praeiti. Man, kaip Ožiaragiui, tai yra visai smagu, o Gaudentas norėjo pas tokį atsiskyrėlį vienuolį, su visais ten įžadais. Tai labai griežtas vienuolis, kuris yra davęs skaistybės įžadus.

Ir tada jam atrašė, kad tu turi būti nevedęs, nes tu negali turėti šeimos. Tada mes ir padavėme pareiškimus, kad mums viską sutvarkytų. O po kurio laiko pasakė, kad jeigu jūs abu einate į vienuolynus skirtingus, jokių problemų, jūs galite būti ir oficialiai vedę. Ir tada nuėjau, atsiėmiau tą pareiškimą“, – sako V. Budraitytė, Lietuvoje sukėlusi tikrą apkalbų laviną.

Vis dėl to sutuoktiniai į Indiją neišvyko. Suprato, kad tai nėra jų kelias – bent jau šiam gyvenimo etapui.

„Mes su vyru nusprendėme, kad tikrai nesame dar tiek išprotėję, kad viską mestume ir išvažiuotume 5 metams į Indiją, į vienuolyną. Sugalvojome, kad gal pamėginsime atsiskirti ir pagyventi Graikijoje, prie lietuvių bendruomenės. Ir per 3 savaites išvažiavome“, – sako ji.

Tačiau ir išvykusi į svečią šalį, Vaiva griežtai laikosi dienos rutinos ir mitybos taisyklių. Prieš ketverius metus ji išleido knygą ir pasidalijo su lietuviais gero, sėkmingo gyvenimo patarimais. O ir klientai astrologės nuolatos klausia, kaip jai, įkopus į septintą dešimtį, pavyksta išlikti sveikai, gyvybingai, lieknai, ir atrodyti gerokai jaunesnei. „Nei vienas sveikas žmogus nepradėjo domėtis sveika gyvensena. Visi siekė išgydyti savo ligas. Ir aš ne išimtis“, – sako Vaiva.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)