Į Vilnių Violeta grįžo tik trumpam Maltoje jos laukia pačios įkurti svečių namai, kuriems reikia nuolatinės priežiūros. Žvelgdamas į liekną, kaip visada pasitempusią Violetą, vilkinčią dizainerės Indros Dovydėnaitės kurtą suknelę, galėtum akimirką patikėti, kad ši moteris neturi rūpesčių. Jei ne faktas, kad ji yra trijų vaikų mama, ką tik išgyvenusi itin skausmingas trečias skyrybas su Maltos verslininku.

„Kada neduodi laiko, kada viskas vyksta greitai ir kartais atrodo, kad metai ar kiti yra pakankamai laiko, taip nėra. Laikas yra labai svarbus aspektas“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Violeta ir patikina ji išties tiesiog paskubėjo tuoktis.

„Mes iš tikrųjų galvojame, kad mes pažįstame vieni kitus. Bet mes tikriausiai negalime pažinti vienas kito tol, kol žmogus mums neatsiskleidžia pilnai, o tam reikalingas laikas.

Aš manau, kad aš išvis neskubėčiau tuoktis, leisčiau sau būti ir stebėti, santykiams vystytis tiesiog lėtai, natūraliai. Nes dabar mes viską darome ant to įsimylėjimo bangos“, sako žinoma lietuvė.

Violeta šiandien vienoje iš buvusių trijų santuokų prisipažino patyrusi smurto. „Psichologinis smurtas prasideda pamažu, jį sunku apčiuopti iš karto, tačiau jei vyras pakėlė ranką, antro karto laukti nebereikia“, mano Violeta.

Tačiau ji neabejoja nei vienos jos santuokos negalima vadinti nesėkminga, nes visos trys padovanojo po vaiką.

„Reikia besąlygiškai priimti kitą žmogų ir nenorėti jo keisti, tik tada santykiai bus gražūs“, sako Violeta.

Grožio imperijos karalienės Sabinos Repčenkienės dukra nuo paauglystės puošė žurnalų viršelius, dirbo modeliu ir televizijos laidų vedėja. O ir dabar nežada sustoti.

Graži, žinoma, sėkminga, turtingų verslininkų dukra. Aikštingos manekenės etiketė Violetą lydėjo nuo pat paauglystės. „Bet gal jau pamirškite tėvų statusą ir pinigus, juk man tuoj keturiasdešimt“, sako moteris.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)