Vaiva jau paruošė mums ir išsamius nurodymus, kaip sutikti didžiąsias metų šventes.

Nuo seno pasaulyje egzistuoja daugybė Naujųjų metų sutikimo prietarų. Galime į tai žiūrėti rimtai, o jei netikite – priimkite tai kaip linksmą žaidimą. Tai kaip pasitikti tuos metalinio jaučio metus?

„Jaučiai nemėgsta ko? Raudonos spalvos, tai šiais metais jūs negalite naudoti raudonų indų, raudonų kažkokių papuošalų. Nesirengti raudona suknele. Aplinką reikia puošti šiais metais blizgiomis girliandomis, nes tai yra metalinio jaučio metai. Girliandos turėtų būti auksinės, sidabrinės, gal rožinės vos vos, bet tiktai ne raudonos. Taip pat atkreipkite dėmesį, kad negalima puoštis odiniais rūbais. Jaučio metais kategoriškai negalima valgyti sutiktuvėms stambiųjų tvarto gyventojų. Jaučių, ožkų, avių, kiaulių ir taip toliau. Arklių, visko, kas yra stambieji. Idealiausia, aišku, miško kokį žvėrį nušauti ir suvalgyti. Arba kuo smulkesnį gyvūnėlį, triušį. Taip pat negalima pieno produktų šiais metais, o tinka žuvis, krevetės, juoda ikra.

Reikia atidaryti langus vidurnaktį, padaryti skersvėjį namuose tam, kad visą blogį ištrauktų, išvėdintų, įleistų šviežio oro. Ir būtinai daug triukšmo, tai yra varpeliai, dangčiai, skambalėliai, galų gale gali paploti rankomis suaugusieji, vaikai gali pašokinėti, paklykauti, nes manoma, kad triukšmas išvaro piktąsias dvasias ir blogį iš tų namų. Ir tada tas gėris, kuris eina per langus su šviežiu oru, lieka namuose metams“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako astrologė.

Taigi, ko iš 2021-ųjų tikėtis kiekvienam ženklui?

Avinas mokės veikti pakankamai disciplinuotai, tačiau jo laisvės tai nevaržys, jis jausis pakylėtai.

Jautis primygtinai veršis į laisvę, tačiau teks laužtis per „sienas“, kurias kažkas pastatė. Bet darbštumas ims viršų.

Dvyniams teks iš naujo pažinti pareigos, atsakomybės jausmą, išmokti save disciplinuoti. Tai valios stiprinimo metai.

Vėžys atsigaus, mėgausis ateinančia laisve, atsikratys buvusių apribojimų. Jam ateina naujų galimybių metas.

Liūtą išorinės jėgos privers laikytis jų nustatytų taisyklių, o galimybės iš jų išsilaisvinti nematyti. Teks išmokti prisiderinti – mokykitės lankstumo.

Mergelė galės užsiimti veiklomis pagal savo įgeidžius. Teks išmokti svajoti, nes svajonės pildysis.

Svarstyklės pasijus tvirtai, bus patenkintos gyvenimu, didieji sunkumai liko už nugaros.

Skorpionui teks susitaikyti su apribojimais, išmokti paklusti. Laikas, kai darau ką noriu, eina į pabaigą.

Šaulys jau galės labiau pats įtakoti savo gyvenimą. Jausitės ženkliai sėkmingesni, nors emocinis fonas bus vidutiniškas.

Ožiaragis atsigaus, mėgausis turiningesniu gyvenimu, pavasarį baigsis apribojimai, tad pradėsite skirti daugiau spalvų, o ne tik juoda ir balta.

Vandenių metai kvepės permainomis, teks elgtis griežtai pagal reglamentą. Kitaip teks susidurti su apribojimais. Tačiau būsite kūrybingi ir darbingi.

Žuvys ir toliau mėgausis gyvenimu, ir tikėkitės žymiai daugiau teigiamų emocijų, džiaugsmingų pramogų, meilių.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)