52-ejų Alma patikina užaugusi puikioje šeimoje vaikystėje jai nieko netrūko. Tačiau nemenką įtaką padarė aplinka tuo metu Kaune, Vilijampolėje, kūrėsi Daktarų gauja, ir Alma vos septyniolikos ištekėjo už vieno jų nario. „Norėjau būti kietesnė už kitus“, šiandien prisimena pašnekovė.

„Labai daug mačiau ir kraujo, ir negerų dalykų. Kaip tas pasaulis žaidžia, ką jie daro ir ką gali padaryti. Mačiau vyro negrįžimus namo, laidoje „Kasdienybės herojai pasakoja Alma. Man negrasindavo, aš nesidomėdavau, kur jis, nes yra riba, kurios tu negali pažeisti. Reiškia, tu neturi gilintis į jų pasaulį. Šiaip mano vyras buvo geras, tik aš jį retai labai matydavau. Bet po 5 metų mano vyras dingo be žinios. Aš visą laiką žinojau, kas jam atsitiko, aš netgi bandžiau važiuoti į policiją, bet man policija pasakė: nesigilink, kur tau nereikia“.

Alma patikina niekada gyvenime nieko nedirbusi nuo pat jaunystės ji Kaune pardavinėjo narkotikus, todėl šiandien pažįsta beveik visus narkomanus.

Po septynerių metų Alma ištekėjo antrą kartą. Tiesa, ir antrasis vyras buvo labai panašus į pirmąjį priklausė nusikalstamam pasauliui ir darė nusikaltimus.

Kodėl Almą traukė blogiukai? Ar ji atsakė sau į šį klausimą?

„Čia tie laikai buvo, kai visos moterys koncentruodavosi į stiprius vyrus. Visi manė, kad stiprūs vyrai yra nuostabu. Niekas negalvojo, kad reikia susirasti dirbantį. Visi norėjo greitų pinigų“, prisimena moteris ir kitoms pataria nesižavėkite greitai uždirbamais pinigais.

Šiandien Alma tiesiai šviesiai kodėl tekėjo net už trijų nusikalstamo pasaulio vyrų ir kaip visi jie mirė, kaip ji pradėjo vartoti narkotikus ir jais prekiauti, bei kodėl šiandien pati gyvena priklausomybių liūne skęstančių žmonių apsupty.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)