„Aš manau, kad jeigu mano vyras būtų tradicinių pažiūrų, truputėlį konservatyvesnis, tai aš jam tikrai nebūčiau įžiebus jokios kibirkšties. Jam tikrai būtų neįdomu su manimi.

Aš per daug emancipuota, nepriklausoma ir kūrybiška, bet kažkaip mes su Hakanu vienas kitą atradome, nes jis su visa arabų kultūra nesitapatina, ir todėl mes esame kartu“, – laidos „Kasdienybė herojai“ kūrybinę komandą pasikvietusi į svečius Stambule, pasakojo lietuvė.

Hakanas patikina, kad jo lietuvė žmona Stambule jaučiasi it žuvis vandenyje ir šį pažįsta geriau nei jis pats. „Nėra ko stebėtis – juk mano vyras beveik neišeina iš operacinės, o mane nuolat lanko draugai ir giminės iš Lietuvos, todėl ir aš dažnai būnu mieste ir užsuku į turistines vietas“, – sako pašnekovė.

Svajūnė Gence

16 milijonų gyventojų turinčiame Stambule nėra paprasta gyventi. Didžiuliai atstumai, nuolatinės spūstys ir ištisą parą verdantis ir kunkuliuojantis gyvenimas.

„Čia turi nuolat bėgti ir skubėti. Ir jei savo darbe nedirbsi visu pajėgumu, tai konkurentas akimirksniu taps už tave sėkmingesniu“, – sako Svajūnė ir patikina – vien dėl tokio gyvenimo tempo mieste jie įsigiję vasarnamį, į kurį kai tik gali, važiuoja atsipalaiduoti, nes tokiame mieste išties yra nelengva. Ir šioje prieplaukoje turi nedidelį šeimos laivelį, kad po darbo galėtų paplaukioti ir atsipalaiduoti.

Svajūnė Gence

Svajūnė pakviečia mus užsukti ir į jos bei vyro, Turkijoje žinomo plastikos chirurgo Hakano Gence kliniką. Čia pro langus atsiveria pasakiški vaizdai – teniso kortai, tolumoje plaukiojančios jachtos. Nesunku suprasti, kad esame bene prašmatniausiame Stambulo rajone. Tačiau Svajūnė patikina, kad tokioje vietoje įkurti nuosavą kliniką gali toli gražu ne kiekvienas gydytojas. Turi dirbti beveik dvidešimt metų, įgyti itin aukštą kvalifikaciją ir turėti daug pacientų, kad galėtum tai sau leisti.

Nors Hakanas ir Svajūnė ir dirba kartu, jie patikina namuose tikrai nekalbantys apie plastines operacijas ir grožį. Svajūnė neabejoja – ši taisyklė išties padeda kurti tvarius santykius.

Svajūnė Gence

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)