Tačiau Tomas drąsiai pasisako politinėmis ir visuomeninėmis temomis.

Kodėl, pasak laidos herojaus, mes 30 metų pūtėme žvaigždžių burbulą?

„30 metų buvo akivaizdu, kad nieko ten gero. Aš apie Selą, Valinską, Paškevičių, apie juos visus. Kas yra Paškevičius? Senis, kuris perdainuoja kažkieno kito dainas lietuviškai? Ir mes plojame. Tas pats Valinskas kažkokį ten delną jo išliejo Nidoje. Š... tai yra, jeigu jūs manęs paklausite, tiesiai pasakysiu. Bet 30 metų mums buvo ok. Čia karo prireikė, kad mes pasakytume, negerai. Mes patys sau meluojame.

Dieve mano, žmonės, kurie yra adekvatūs jau visą gyvenimą žinojo, kad ten yra nesąmonė. Man tik gaila, kad mums prireikė karo, kad pagaliau mes tą pasakytume.

Kaip galima sakyti, kad žmogus yra artistas ar kūrėjas, jeigu jis paima kitų kūrybą ir šūdinai ją perdaro? Aš apie Paškevičių, apie Radžį, apie visus Valinsko „Kelio į žvaigždes“ dalyvius. Ir mes dabar plojame, ir čia mums faina.

Kiek Egis turi kartų kažkam su buteliu per galvą trenkti, kad mes pasakytume, kad jau gana?“, sako T. Sinickis.

Nors Egidijų Dragūną savo publikacijose T. Sinickį yra ir apgynęs. Jis teigė nepalaikantis Klaipėdos mero, atšaukusio „Sel“ koncertą po prieštaringų dainininko pasisakymų apie karą. Bet juo labiau Tomas nepalaiko Selo elgesį kritikavusio Arūno Valinsko.

„Man nepatinka, kai žmonės, kurie kala prie kryžiaus, patys yra irgi prisidirbę. apie Arūną Valinską sako Tomas. Aš nežinau, ar „Kelias į žvaigždes“ buvo labai geras projektas Lietuvoje. Jeigu jau aiškinti kitiems, kaip gyventi taip labai stipriai, tai jau ir pačiam reikia būti angelu.“

Tačiau Tomas neprisiriša nei prie savo įvaizdžio, nei prie profesijos. Ir šiandien atskleidžia, kad iki šiol lietuviai žinojo tik labai nedidelę jo gyvenimo dalį.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)