Tačiau Svajūnė šiandien atvirai sako – galbūt taip likimas lėmė, o gal ir toks gyvenimo būdas jai kainavo galimybę sukurti šeimą. Šiandien ji sako esanti išdidžioje vienatvėje.

Nors Svajūnei nei Tėvynėje, nei svetur dėmesio iš priešingos lyties tikrai niekada netrūko. Nieko keisto – juk dailios, modeliais tapusios merginos išties jo sulaukdavo visais laikais.

Tačiau šiandien Svajūnė įsitikinusi – meilėje tikrai ne daili išvaizda yra svarbiausia.

„Dėmesio tikrai gaudavau visuomet, bet buvau labai atsargi. Visgi tais laikais visko buvo. Visko buvo, ir jaunos merginos save vis dar turėjo saugoti.

2000-ųjų pradžia tai dar buvo tokie pereinamieji metai, sakyčiau, kur buvo tų vadinamų vietinių banditų, pradedančiųjų verslininkų, kurie važinėdavo Gedimino prospektu prabangiais automobiliais, ir elgėsi tikrai pakankamai įžūliai. Neieškojau nuotykių ir nenorėjau.

Svajūnė Jackūnaitė

Ir patikėkite, bėgant metams tas dėmesys nemažėja. Dabar žmonės prisižiūri, sveikai maitinasi, turime grožio industriją.

Modelio darbas man padėjo suprasti, kaip save pateikti, kaip elgtis, kaip pasidažyti ir paslėpti savo trūkumus, o privalumus išryškinti. Ir taip pat – kaip įprasti prie aktyvaus gyvenimo būdo ir sporto“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė.

„Tačiau Singapūre turtingų šeimų moterys tiesiog apipilamos deimantais ir prabanga“, – pastebi Svajūnė, bet neabejoja – moteris išlaikydami finansiškai, vyrai stengiasi taip jas valdyti.

Svajūnė Jackūnaitė

„Pasakysiu atvirai – labai skiriasi kultūros, moters priėmimas. Jiems svarbiausias yra darbas. Ne santykiai, ne šeima. Taip pat, sakykime, manieros skiriasi. Auklėjimas.

Aš turėjau paaiškinti savo bendradarbiams, kad moterį pro duris reiktų praleisti. Jiems tai nėra svarbu. Gėlių dovanojimo ar mums tradicinių vyro elgesio formų nelabai sutiksi.

O kalbant apie Singapūrą. Moteris, kiek aš matau, visgi turi būti tylesnė, mažiau reikšti savo nuomonę, būti nuolankesnė negu mes. Aš pakankamai esu drąsiai reiškianti savo nuomonę, neįžeidžiant kitų. Ne visiems vyrams tai patinka. Tenka tai pripažinti, ir išties manau, kad man tiesiog su azijiečiu būtų sunku bendrauti, turėti santykius, nes jiems tai yra nepriimtina“, – sako pašnekovė.

Svajūnė Jackūnaitė

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)