O priprasti gyventi vienai, kai nuo septyniolikos esi santykiuose su kitu žmogumi, išties turėjo būti nemenkas iššūkis.

„Taip, man buvo 17 metų. Tai tikrai buvau labai jauna, bet aš visada buvau savarankiška. Man atrodo, moteriai būnant santykiuose, yra svarbi nepriklausomybė – tiek finansinė, tiek emocinė. Aš vadovaujuosi tokiu požiūriu – neprisirišti, mokėti paleisti ir pasitikėti. Tai reiškia, neprisirišti prie žmonių, prie situacijų, prie daiktų, nes tai bet kada gali keistis. Tai yra laikina. Ir jeigu tu būni desperatiškai įsikibęs, tai gali būti labai sunku, kai tai pasikeičia. Nes šiaip jau nieko nėra nei amžino, nei garantuoto šitame gyvenime.

Aš nežinau, kas bus rytoj. Bet aš tikiuosi geriausio varianto, ir tai padeda.

Simona Burbaitė

O kalbant apskritai apie emocinę būseną, kai tavo gyvenime kažkokie įvyksta, sakykime, kritiniai dalykai, nebijau šito žodžio. Iš tikrųjų tavo gyvenimas verčiasi aukštyn kojomis, buvai įpratęs gyventi vienaip, dabar gyveni visiškai kitaip“, – sako pašnekovė.

Simona išgarsėjo prieš dešimt metų, sudalyvavusi „Mis Lietuva“ konkurse ir atstovavusi Tėvynei „Mis Visatos“ konkurse. Ir iš tikrųjų, žvelgiant į 31-ejų Simoną socialiniuose tinkluose, ne viena jauna moteris norėtų keistis su ja gyvenimais, tačiau Simona nebando kurti tobulo gyvenimo paveiksliuko. Priešingai – neslepia, kokius baisius išgyvenimus patyrė tapusi tituluota gražuole, kad prieš keletą metų susirgo depresija, o šiandien prisipažįsta neseniai išgyvenusi sudėtingą etapą, kai po beveik 13 metų santykių teko pradėti gyventi vienai.

Simona Burbaitė

„Vis dar sunku yra apie tai kalbėti. Nežinau, ar apskritai kažkada pavyks papasakoti, nei ką teko išgyventi, nei kokios viduj buvo emocijos. Bet dabar galiu pasidžiaugti, kad tikrai pavyksta maksimaliai koncentruotis į dalykus, kurie mane džiugina. Į veiklas.

Kažkaip daugiau ramybės viduje atsiranda. Noriu tiesiog skirti tą laiką sau, dėl savęs, ir tai nėra lengvas ir paprastas procesas, daug metų būnant santykyje. Bet kuriuo atveju, man buvo vis tiek svarbu turėti tą ryšį su savimi.

O kalbant apie apkalbas, tai atsakau – nei žmonės žino, kaip yra, nei žmonės žino, kaip buvo, nei kas buvo“, – sako pašnekovė.

Simona Burbaitė

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)