„Daug metų, galbūt net nesąmoningai, stengiausi palaikyti kažkokį tobulumo įvaizdį. Bet aš pati pavargau nuo to siekio turėti tam tikrą teisingos ir geros moters įvaizdį“, – atvirame interviu laidai „Kasdienybės herojai“ papasakojo S. Burbaitė.

Iš Panevėžio kilusi Simona sako augusi laikais, kai modelių pasaulis išgyveno aukso amžių, todėl ir ji svajojo apie manekenės karjerą. Tačiau į valias jos paragavusi, Simona patikina supratusi – mados pasaulis – ne jai.

Simona Burbaitė

„Aš dar mokykloje buvau. Ir prisimenu, kai aš sugalvojau, kad noriu dabar būti modeliu. Tai reikia pasistengti, nes duomenų nėra. Reikia laikytis dietų, daug sportuoti. Buvo, valgydavai grikius visą savaitę, po to vieną obuolį, badaudavai. Ir aš iš tiesų pasiekiau to, ko norėjau“, – sako Simona ir neslepia – grožis iš tiesų jai atidarė labai daug durų. – Tai faktas, taip, aišku, kad atvėrė nemažai durų. Tai ir pažintis, ir tu tiesiog pradedi to viešo žmogaus gyvenimą. Bet ar aš grožį visą laiką laikiau pagrindiniu savo privalumu – tai ne, man atrodo, kad žmogaus asmenybė yra svarbiausias dalykas.

Iš tikrųjų viena iš priežasčių gal ir buvo, kodėl aš depresija susirgau. Nes turėjau labai didelius lūkesčius, ir nebūtinai tai atitiko realybę. Ir tada toks burbulas sprogo.“

Simona Burbaitė

Neseniai skyrybas išgyvenusi žinoma moteris patikina nesijaučianti nei viena, nei vieniša. Bet tai yra jos pačios sąmoningo ir ilgo darbo su savimi rezultatas.

Simonos veiklos – kontrastingos. Vieną dieną ji kartu su kitais didžėjais gali kurti garso takelį, kitą – bendradarbiauti su papuošalų kūrėjais. Ji neturi pastovaus darbo, gyvena nuo vieno iki kito projekto. Tokioje rutinoje daug nesaugumo, o pajamos – labai nestabilios. Dėl tokio nekonkretumo Simona patikina ilgai jautųsi netgi nevisavertiškumo kompleksą, tačiau galiausiai nuo tokių jausmų išsigydė.

Simona patikina ir dabar propaguojanti sveiką mitybą, o be sporto apskritai neįsivaizduojanti savo gyvenimo. Tačiau sako tai daranti dėl geros savijautos, o ne mažesnių skaičių svarstyklėse. „O kankinimąsi ir badavimą aš iškeičiau į meditaciją ir psichologinę higieną, ir tai padeda kur kas efektyviau siekti savo tikslų, – sako Simona. – Labai žaviuosi moterimis, kurios drąsiai siekia savo svajonių. Ir aš stengiuosi būti viena iš jų.“

Simona Burbaitė

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)