Elma pasakoja dešimt metų gyvenusi užsienyje, todėl sako nieko negirdėjusi apie Jasaičių šeimos skandalus, pykčius ir skyrybų dramas. Tačiau vis dėlto sužinojus Simo praeitį bei tiek daug įvairių jam mestų kaltinimų ir dėl alkoholizmo, ir dėl smurto šeimoje – ar nebuvo baisu leistis į santykius?

„Kilo abejonių, kilo abejonių. Ir dabar kartais atrodo, kad kažkokių tų dvejonių dar ir būna, bet kartu kiekvieną minutę laikas kartu vėl viską užglaisto, – sako laidos pašnekovė. – Aš nežinojau, kad tuo metu jis buvo vedęs. Nežinojau, kas gi ta žmona. Tik po to palaipsniui supratau, kurgi aš įsivėliau.“

Prieš penkerius metus Oksana Pikul kreipėsi į policiją dėl iš sutuoktinio Simo Jasaičio patirto smurto jų gražiuose namuose. Tačiau jau po metų pasidžiaugė, kad santykių krizę jiems su Simu pavyko įveikti.

„Niekas iš tikro Simo asmeniškai taip ir nepažįsta. Kaip pavyzdžiui, aš susipažinau. Ir jis yra labai žemiškas, labai paprastas ir pats nuoširdžiausias mano sutiktas vyras.

Elma Šegždavičiūtė

Mes ne tai kad slapstėmės, bet kurį laiką tai tikrai laikėme paslaptyje. Tikrai iš karto nesiskelbėme ir nesirodėme. Tai per Naujuosius įsidėjome pirmą nuotrauką kartu. Po gero pusmečio, nuėjome prie eglutės ir nusifotografavome pirmą kartą“, – sako Elma.

Dešimt metų Taivane gyvenusi Elma patikina, kad gyvenimas ten labai skiriasi nuo Lietuvos – žmonės vengia anksti įsipareigoti, o apie vaikus apskritai pradeda galvoti tik artėjant keturiasdešimtmečiui.

Azijoje taip įprasta gyventi sau. Todėl Elma atvira – ji apie vestuves ir baltą suknelę niekada nesvajojo. Ir sutikusi Simą Elma sako pirmą kartą pagalvojusi, kad galėtų būti ir mama, ir žmona.

Elma Šegždavičiūtė

„Mano gyvenimas visada atrodė nenuspėjamai – vis nauja šalis, viešbučiai, svetimi žmonės ir jų papročiai“, – sako Elma – gyventi sėsliai, įsikurti ilgam vienoje vietoje ji, ko gero, nebemokėtų.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę - interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją