Nors gyvenimas šiems jauniems žmonėms negailėjo likimo išbandymų, šiandien jie nesikremta net dėl pandemijos, per kurią jau kone metus yra priversti dviese pragyventi už 800 eurų per mėnesį. Juk jau daugiau nei pusmetį abu skrajoja kaip ant sparnų, nes visai neseniai tapo pora.

Arnas ir Goda buvo pažįstami trejus metus. Ir trys sezonus televizijos seriale „Moterys meluoja geriau“ vaidino įsimylėjelius Laurą ir Arčį. Ir tik pernai, prasidėjus karantinui ir tuokart paskutiniams filmavimams, jie pajuto, kad filmavimo aikštelėje elgiasi kiek neįprastai.

Arnui dvidešimt šešeri, Goda penkeriais metais vyresnė. Ir nepaisant tokio nepastovaus aktorių gyvenimo, pora sako jau svajojantys ne tik apie nuosavus namus, bet nori ir susilaukti vaikų.

Goda ir Arnas visai neprimena prie prabangos pripratusių žvaigždžių. Jauni aktoriai sako tiesiai šviesiai visus pastaruosius metus jie vos suduria galą su galu.

„Man viskas atkrito. Viskas, aš gaunu tą valstybės, kaip čia pavadinti, išmoką. 257 eurai. Tai ir gyvenu iš Godos etato. Goda mane išlaiko dabar. Bet mes kaip ir sakėme, kadangi taupūs esame, turime ir atsidėję tų pinigų, bet kadangi yra ateities projektų, kažkaip stengiamės dabar nejudinti tų pinigų, kurie yra atidėti ir kolkas išgyvename iš Godos etato ir iš mano pašalpos.

Laimei, dėkoju tėveliams, kad turiu aš nuosavą būstą, vieno kambario butuką. Tai labai gerai, kad nereikia išleisti nuomai. Nes jeigu reiktų nuomotis, būtų praktiškai neįmanoma išgyventi iš tiek. O kažkokių didelių poreikių šiuo karantino metu neturime. Mes norime Porsche. Bet mes negalime sau to leisti. Negalime ir ramiai gyvename“, sako Arnas.

Goda kilusi iš penkių vaikų šeimos, užaugo vienkiemyje netoli Šilutės: „Gyvenome sunkiai. Nors daugelis būsimų aktorių vaikystėje lanko muzikos mokyklą, šoka, sportuoja, aš augau vienkiemyje su vištomis ir nesibaigiančiomis lysvėmis braškių“. Arnas užaugo Smalininkų miestelyje ir kaip jis pats sako, buvo tikras kaimo vaikas. Šiandien jie vienbalsiu tvirtina tai, kad tapo aktoriais, yra tikras stebuklas.

Kodėl žiaurų buvusio mylimojo smurtą patyrusi aktorė niekada nebesirinktų pasiturinčio vyro?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (168)