Ramūnas neslepia – būdamas žinomu ir vienišu vyru, merginų dėmesio jis nestokoja: „To dėmesio niekad man netrūko gyvenime, gal ir dėl mano būdo ir bendravimo. Problemų dėl to nėra. Bet kažkaip, nežinau, pripratau gal jau, gal užkietėjęs viengungis tapau, nežinau.“

Tačiau sunkiaatletis neatsisako minties kada nors vesti: „Ne, aš nespjaunu, aš toks žmogus – jeigu sportuoju, tai sportuoju, jeigu ilsiuosi, tai ilsiuosi, jeigu myliu, tai irgi visa širdimi.“

Jeigu kas ir buvo mano santykiuose, aš visada kaltinu tik save, niekada nekaltinu kito.

Prieš pusantrų metų nutrūko Ramūno ir šešeriais metais jaunesnės Inesės santuoka. Pora kartu gyveno aštuonerius metus. „Buvusi žmona gyvena už poros gatvių, visai netoliese, todėl labai patogu dalintis vaikų priežiūra“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Ramūnas, iki šiol nenorėjęs viešai kalbėti apie skyrybų skausmą, kurio neišvengia niekas, tad kodėl jis turėtų būti išimtis?

Ramūnas patikina – jie su žmona stengėsi ir kalbėjo, kaip sukurti geras gyvenimo sąlygas vaikams. Buvusi žmona netgi apsigyveno netoliese Klaipėdoje: „Taip, aišku, čia vaikai ne prie ko. O jeigu kas ir buvo mano santykiuose, aš visada kaltinu tik save, niekada nekaltinu kito. Aš žinau, kad viską galime padaryti ir tai reiškia, kad jeigu to nesugebėjau padaryti, tai čia jau mano problema.

Bet užtai aš dabar manau, kad vaikams tikrai esu geras tėtis ir noriu toks būti. Parduotuvėje vieną kartą stovime eilėje su vaikais trise, apsikabino mane ir sako – tu pats geriausias tėtis, ant visos parduotuvės. Visi žmonės žiūri, o man taip malonu, bet keista. Vaikai jie nemeluoja, jie pasako, kaip yra, o aš tikrai labai stengiuosi, tai pagrindinis tikslas ir yra jie.“

Savo kieme 43-ejų Ramūnas su pasididžiavimu parodo sūnui gimus pasodintą ąžuolą, o dukrai – liepaitę. Šiandien jam – tėčio diena. Devynerių Ąžuolas ir šešerių Ramunė jau gana savarankiški. Ramūnas patikina, kad jam visai nesunku susitarti su atžalomis – gal todėl, kad jis nėra tik savaitgalinis tėtis, o su vaikais būna išties dažnai. „Tiesą sakant gerokai dažniau, nei iki skyrybų“, – patikina Ramūnas.

Kaip atrodo tas viengungio gyvenimas?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)