Algirdas scenoje jau 17 metų, tačiau bene daugiausiai žurnalistų dėmesio jis sulaukė prieš dvejus metus, kai teismą pasiekė jo ir Milisandros skyrybų dokumentai.

„Populiariausias komentaras buvo, kad čia reklamos mums reikėjo. Įsivaizduokite, jeigu aš skiriuosi, aš nuo to koncertų daugiau turėsiu? Ir taip kalbėjo net kolegos“, – sako Algirdas.

„Ačiū Dievui, kad mes laiku viską susigraibėme. Ir santykius, ir save. Tikrai nebuvo nė vienos nakties taip, kad atskirai miegotume skirtinguose namuose. Net lovoje toje pačioje miegojome visą laiką. Net ir išsiskyrę“, – sako Milisandra.

Išsiskyrę Radzevičiai vis dar gyveno po vienu stogu – tai atrodė gana racionalus sprendimas, juk namas didelis. Be to, nesinorėjo traumuoti sūnaus.

„Žinote, kai santuoka baigiasi išdavyste, gal tada lengviau. Nes yra pyktis. O kai viskas gan ramu, situacija yra sunkiausia. Ypač, kai prisimeni visas gražiausias akimirkas“, – sako Algirdas.

O šiandien pora sako atvirai – karantinas kaltas dėl to, kad jie nusprendė vėl būti kartu.

„Mūsų skyrybų istorijoje nėra jokių paslapčių ar išdavysčių. Mes tiesiog pajautėme, kad išsiskyrė mūsų gyvenimo keliai. Pradėjome nebesutapti, ir tai normalu. Tiesiog reikėjo perkrovimo ir, matyt, tas būdas, kurį pasirinkome, buvo teisingas“, – pasakoja Algirdas.

Dešimties metų santuokos proga rugpjūtį pora atnaujino santuokos įžadus. Arba tiksliau – susituokė dar kartą.

Algirdas neslepia – jis yra išties nelengvo charakterio. Dainininkas reiklus ne tik kitiems, bet ir sau. Dainininkas visą gyvenimą sportuoja, o ir perkopęs keturiasdešimtmetį bent tris kartus per savaitę būtinai užsuka į sporto salę.

Pora neseniai įsigijo naujus namus – iš namo užmiestyje persikėlė į butą sostinėje, o kiekvieną vasarą apsigyvena Klaipėdoje, iš kur Algirdas ir kilęs.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)